Mor til alle bokavtaler: Mike Pence signerer syv-talls avtale for minner | Mike Pence

Mike Pence har signert to bokavtaler for sin memoar, som sies å være verdt millioner av dollar, og var den første i tidligere president Donald Trumps indre krets som kunngjorde en slik innbringende ordning.

Bens selvbiografi, for tiden uten tittel, er planlagt utgitt i 2023. Den tidligere visepresidentens avtale er verdt syv tall, et sted mellom $ 3 millioner og $ 4 millioner, rapporterte CNN.

“Jeg er takknemlig det amerikanske folket for muligheten til å fortelle det amerikanske folket om min tjeneste, fra å tjene i Kongressen, til kontoret til guvernøren i Indiana og visepresident i USA,” sa Pence i en uttalelse. “Jeg ser frem til å samarbeide med det beste teamet på Simon & Schuster for å invitere leserne på en tur fra en liten by i Indiana til Washington DC.”

Simon & Schuster kunngjorde onsdag at Pence også hadde signert på en ny bok, men ga ikke umiddelbart detaljer. Benz var den første store Trump-sjefen som kunngjorde avtalen siden han trakk seg som president i januar, selv om den tidligere Hvite Hus-rådgiveren Kellian Conway og den tidligere utenriksministeren Mike Pompeo sies å jobbe med bøkene.

Det kan være en Benz-erindring om en spenning som den tidligere visepresidenten møtte, siden han avviste Trumps krav om å bidra til å velte valgresultatet. Blant demokrater og andre som motarbeidet Trump, blir Pence allment sett på som en lojal og sympatisk alliert av Trump. I mellomtiden irettesatte Trump-støttespillere og Trump Joe Biden for ikke å ha grepet inn 6. januar i Kongressens formelle sertifisering av presidentseier.

Sertifisering – Pence har ingen myndighet til å endre – Hundrevis av Trump-tilhengere, noen som sang “Hang Mike Pence”, angrep USAs hovedstad.

Dana Kennedy, visepresident for Simon & Schuster, sa at Pences bok ville “avsløre”, uten å spesifisere om han ville ta for seg hendelsene 6. januar.

“Livet og arbeidet til visepresident Pence, hans reise som kristen, utfordringene og suksessene han møtte og leksjonene han har lært, forteller en amerikansk historie om ekstraordinær offentlig tjeneste i vår regjering og politikk uten sidestykke av offentlig interesse,” sa Kennedy. Det vil være en av de mest givende presidentkampanjer noensinne. “

Associated Press bidro til denne rapporten

READ  Biden-Harris slipper 46-låts åpningsspilleliste med Bruce Springsteen og Kendrick Lamar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *