Mora Higgins kunngjør ny skjønnhetskonkurranse: Irlands neste makeup-stjerne

Maura Higgins er kunngjort som programleder for en ny skjønnhetskonkurranse.

Low Up: Irlands neste sminkestjerne BBCs hitserie, Glow Up: er den irske versjonen av Storbritannias neste sminkestjerne, og sendes på RT2 i høst.

Glow Up er et etablert format som først ble produsert for BBC Three i 2019, og er nå tilgjengelig for streaming på Netflix. Representert av Warner Bros., produseres den også i Norge, New Zealand og Nederland.

Den konkurransedyktige underholdningsserien vil inneholde ti av Irlands beste amatørmakeupartister (MUAer), som hver vil konkurrere om å bli kronet til Irlands neste makeup-stjerne og å vinne en gang i livet muligheten til å forbedre karrieren.

Hver uke mottar MUAs en rekke oppgaver, hvor de viser frem sin tekniske kunnskap, ferdigheter, kunst og fantasi ved å gjøre fantastiske teknologiske endringer.

Fansens favoritt Love Islander Mora vil akseptere sitt første show som programleder, og sa muligheten var “et klype øyeblikk som dette”.

Longford-kvinnen som brøt nyheten sa: “Jeg er veldig glad for å være Irlands første nærpresentant. Det var en fantastisk mulighet til å se de siste episodene av showet i Storbritannia, dette er mitt første presentasjonsarbeid, og det er veldig mye i Irland.

“Det er et knipe øyeblikk å gjøre dette i mitt eget land. Jeg kan virkelig ikke tro det.

“Vi forventer at den høyeste kvaliteten på irsk talent kommer frem. Appene er nå åpne, så ta kontakt med sjansen til å lande en av de ti beste favorittstedene på showet.”

Alle som er interessert i å søke på arrangementet kan sende en e-post til glowup@indiepics.ie for mer informasjon før fristen søndag 20. juni.

READ  Blomster- og hageseremoni i Epcot

Last ned Sunday World-appen

Last ned den nyeste appen for alle de siste Sunday World News, Crime, Irish Showpieces and Games nå. Tilgjengelig eple Og Android Enheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *