Morsdag: tre måter å gi tidens gave på

På morsdagen er det velkommen til å tilby en bukett blomster ledsaget av en gave valgt med kjærlighet. En sjokoladeboks? En parfyme? Mindre flyktig, en klokke følger hvert øyeblikk og kan være like fortryllende som en juvel.

Dette er tilfellet med Raymond Weils Tango Ladies, hvis urskive kommer til live med fire nye, friske og lysende farger. Blå, grønn, rosa eller til og med lilla, så mange myke toner og personligheter for enhver smak! Dette feminine uret er plassert i en 30 mm kasse, og viser en selvsikker karakter med rammen med seks skruer, kronebeskytteren og fem-rads armbånd i rustfritt stål.

Tango Ladies er også en praktisk og funksjonell klokke: Geneva-urmakeren har utstyrt den med et datovindu, et kvartsverk, visere og indekser belagt med Super-LumiNova for bedre synlighet når lyset er på. Oppfyller alle kriteriene til «Swiss made»-merket, modellen er godt egnet for aktivt liv takket være dens 10 ATM vannmotstand og ripebestandig safirglass.

De nye og fargerike versjonene av Raymond Weils Tango Ladies konkurrerer i friskhet og ømhet. 30 mm, stål, datovindu, selvlysende indikasjoner, nedskrudd krone 100 m vanntett, stålarmbånd med foldespenne, kvarts. ©DR

Vil du tilby fransk eleganse? Da vil det være den ikoniske Antarès, skapt av Franche-Comté-urmakeren Herbelin i 2007 og omtolket i en moderne ånd i 2021. Mer moderne og elegant enn noen gang har konseptet for allsidighet heldigvis ikke endret seg et sekund: klokken fortsetter å metamorfose som rytmen til de utskiftbare stroppene. Tidløs og raffinert, presenteres den nå i en originalversjon der dens rektangulære kabinett, skulpturert i fasetter, fanger varmen av gull.

For deg, mamma… Delta i vår flotte konkurranse for en eksepsjonell morsdag!

Minimalistisk fordi den ikke har noen indekser, er urskiven opplyst av de strålende refleksjonene av naturlig hvit perlemor. Og for å fange lyset ytterligere, er rammen avfaset og safirkrystallen fasettert. Hvis settet gir bort tiden i all nøkternhet, gjør tilsetningen av et armbånd laget av gyldne sylindre det til en vakker, veldig radikal og elegant blanding. Og med et fingerknips kan den vike for en lærreim, med en eller to omganger, tilgjengelig i flere farger som lar Antarès tilpasse seg dagens antrekk.

Lady Hamilton Necklace: den lineære harmonien i Art Deco-stilen reinkarnert i en miniklokke som også kan brukes som et halskjede. Stål eller stål med gult eller rosa gull PVD, grønn, blå eller burgunder urskive, kvarts, 795 euro. ©DR

En annen smykkeide, Lady Hamilton-kjede, er en to-i-ett-gave: denne fortryllende klokken kan bæres på håndleddet med et kjedearmbånd, eller rundt halsen på en justerbar kjede med et grønt anheng. , midnattsblå eller burgunderrød skinnkvast.

READ  7. kropp gjenopprettet fra et gjørmeskred i Norge; 3 mangler fortsatt | Voice of america

Imidlertid er dens avantgarde-stil inspirert av en vintageklokke fra merket: en kreasjon fra 1950-tallet, Lady Hamilton tilbød kvinner en retur på 1930-tallet ved å samle alle de emblematiske egenskapene til Art Deco. Nå bringer det sveitsiske, det amerikanske merket dem tilbake til livet i 2023: en firkantet kasse som kun måler 15 x 19 mm, meislede geometriske mønstre i gull- eller sølvstål, retrostiliserte tall, «jernbane»-minuttviser og miniatyrviser som berører en grønn urskive, blå eller burgunder En dristig, delikat og veldig trøstende gave!

Den nye versjonen av den tidløse Antarès de Herbelin motsetter de raffinerte konturene og mykheten til perlemor til styrken til et armbånd laget av sylindere. Tro mot det originale konseptet, er denne utskiftbar. 19 x 27 mm, gult gull PVD stål, kvarts, 789 euro. ©DR

INFORMASJON

www.raymond-weil.es

www.herbelin.com

www.hamiltonwatch.com

art Deco

Lady Hamilton Necklace: den lineære harmonien i Art Deco-stilen reinkarnert i en miniklokke som også kan brukes som et halskjede. Stål eller stål med gult eller rosa gull PVD, grønn, blå eller burgunder urskive, kvarts, 795 euro.

Vår

De nye og fargerike versjonene av Raymond Weils Tango Ladies konkurrerer i friskhet og ømhet. 30 mm, stål, datovindu, selvlysende indikasjoner, nedskrudd krone 100 m vanntett, stålarmbånd med foldespenne, kvarts.

radikalt elegant

Den nye versjonen av den tidløse Antarès av Herbelin motsetter de raffinerte konturene og mykheten til perlemor til styrken til et armbånd laget av sylindre. Tro mot det originale konseptet, er denne utskiftbar. 19 x 27 mm, gult gull PVD stål, kvarts, 789 euro.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *