Moskva advarer om “drømmescene” for militær konflikt

Drømmescene for militær konflikt“Det er Tilbake til Europa, Advarte lederen for russisk diplomati Sergei Lavrov torsdag i kjølvannet av sterke spenninger rundt Ukraina. Fra plattformen til et OSSE-møte i Stockholm anklaget den russiske ministeren NATO “Bring dens militære infrastruktur nærmere den russiske grensen“Oppfordrer Vesten til å studere nærmere Moskvas planer.”I nær fremtid“For å forhindre utvidelsen av Atlanterhavsalliansen i øst.

I vår dialog med USA og deres allierte vil vi understreke behovet for å bygge en avtale for å hindre NATO i å rykke lenger øst, og for å etablere væpnede organisasjoner som truer oss nær den russiske grensen.Han sa at han hadde tatt et forslag fra Russlands president Vladimir Putin dagen før.

Vi vil komme med forslag i denne retningen i fremtiden, og vi forventer at deres kvalifikasjoner blir seriøst utforsket uten unntak.Den russiske ministeren sa at Lavrov deretter møtte USAs statsminister Anthony Blingen i en halvtime. Sistnevnte kalte Moskva.”Skadebegrensning og “DiplomatiUkraina og dets allierte anklager Russland for å planlegge å invadere grensen.

MR. Sergei Lavrov satt ved siden av Blingen og sa at han ønsket å se etter en “.Avveining av interesser“.”Det er det vi håper å se i dag“, han sa.

Møtet finner sted nær Stockholm på sidelinjen av den årlige konferansen til Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE), et sjeldent forum for dialog som USA og Russland er medlemmer mellom.

Om samme tema…

JT den 24.11.2021

READ  Gulfstatene advarer mot kraftig regn

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *