Møt den gylne generasjonen av Norge | Earling Holland, Martin Edegard & More

Earling Holland og Martin Edegard er to navn dere alle kjenner. Men hva om vi sier at Norge vokser som et sted for mer potensielt talent?

Vi har satt sammen en kort liste på 33 personer og avsluttet First Choice XI for å vise hvorfor deres 20-årige ventetid på å kvalifisere seg til en større konkurranse vil slutte i fremtiden.

Selv om det ikke er et eksklusivt valg for under 23 år, ble bare åtte idrettsutøvere født utenfor den olympiske aldersgrensen for 2020 som er satt av FIFA. Dette er fortsatt det norske laget for fremtiden.

Bare 18+. Bare britiske innbyggere. Alle gevinster kan krediteres og trekkes kontant. Sett inn £ 20 til £ 100 for å få et gratis spill som samsvarer med innskuddet. Gratis utfordringer krediteres fire like gratis utfordringer. Kvalifiserende spill må ha 1/2 (1,5) eller flere odds. Kvalitetsperioden er 7 dager fra registreringsdatoen. Fast pedal Generelle regler for kampanje gjelder. Fast pedal Betingelser og vilkår gjelder. BeGambleAware.

Keeper og forsvar

Fra og med målet er det rettferdig å si at talentbassenget her er grunt sammenlignet med resten av feltet, men det er fortsatt noen store unge talenter det er verdt å merke seg.

Per Christian Broadwidt avslørte nylig sin fulle internasjonale debut for det norske laget og Matchens mann. Det er imidlertid klart at talentet til Norges beste unge keeper er fra Oslo hovedstad.

Christopher Clausen debuterte for bare 18 år gamle Valerenca og var allerede klubbens anerkjente nummer én-keeper på 19-årsdagen. Ballbehandleren er ikke i tvil om at Clausen har det høyeste taket av alle unge keepere i Norge, med reflekser som holder andre keepere innenfor hans alder.

Norske EliteSirion er for tiden i to back-stillinger som en av landets største evner å levere. Marcus Holmgren Peterson ble født i byen med navnet «Hammerfest» og begynte sin karriere som spiss for sin hjembysklubb, Tromso. Ett trekk til 2020-mesteren Moldova gjorde ham til back, som ga utbytte til en ungdomsbytter.

Peterson drar nytte av oppsiktsvekkende fart og en arbeidsmoral som gir James Milner et løp for pengene. Men mens vi har å gjøre med sammenligninger med Liverpool-spillere, er det vanskelig å overføre Norsk-trenden Alexander-Arnold til utgangspunktet for vår XI.

READ  UK Fisheries krever avgifter for å kompensere for tap av tilgang til farvannet i Norge, Grønland og Island

Det var sesongen 2020 å huske Christian Porchgraving (uttales; Bor-ka-Wing). Han etablerte seg endelig som klubbens førstevalg, og ble i 2020 en av sidens store kreative butikker.

Porschevings evne til å levere utrolig nøyaktige kryss og vidtgående pasninger fikk ham til å bevege seg fra en bit-områdespiller til andreklass, og flytte til landets viktigste unge rett med 12 måneders mellomrom.

Kryss til venstre er det bare to alternativer. Allsidig Birker Meling får et notat på grunn av sitt unike talent og evne til å spille i en rekke roller og settinger, til tross for at han er den gamle enden av skalaen vår.

Friedrich Andre J ர்க rgen, en av få spillere som spilte med Norgesmestere Poto / Climato i 2020. En tradisjonell venstreback som kan dra nytte av gode håndterings- og kompresjonsegenskaper vil bli utfordret til et utgangspunkt i nærheten av J தொடக்க rgen i fremtiden.

Nå har Norge historisk produsert noen fantastiske spillere i midtstopperen, med Breit Hungland og Henningberg som har to navn fra en tidligere tid.

For den nye generasjonen spillere, før han flyttet til det fremtidsrettede Brighton (for tiden gjeld i Coventry City), hørtes Leo Astigart ut som kapteinen på den 18 år gamle Mold FK. Hans lederegenskaper og luftstyrke gjør ham til et naturlig langsiktig alternativ for det norske landslaget.

Men Christopher Azer er det største talentet i Norge som for øyeblikket er tilgjengelig for Norge – i enhver forstand. Azer begynte sin karriere som en angripende midtbanespiller, etter å ha blitt med i I.K. i 2015. Han scoret 12 mål på 34 kamper for Start. Inntil han ble med i Celtic under ledelse av Brendan Rodgers, ble Azer forvandlet til et moderne ballspillesenter.

I tillegg til hans rekkevidde og fysiske styrke, gjør hans evne til å få ballen ut av forsvaret, Ajer til en interessant profil i hjertene til våre bakerste fire.

Midtbane

Når vi går videre til midtbanen, ser vi en annen spiller fra den fantastiske 2020-siden av bildet / klimaet. Climate scoret 103 mål på 30 kamper og vant sin første ligatittel forrige sesong.

READ  Uke i GRC: Amerikanske banker som står overfor klimaendringstester og Norge SWF

I sentrum for denne suksessen var den lokale fyren Patrick Berg. Kommer fra en berømt fotballfamilie, levde Berg opp til de mange år med misnøye han tidligere hadde utholdt, og ble en av de beste elisabethanske sesongprogrammene.

Sander Berg er kjent for sin evne til å spille basketball fra familien, og både moren og storebroren er fordypet i spillet internasjonalt.

Det er ingen tvil om at Berg er Norges premiumalternativ nederst på midtbanen. McClellan var ikke en naturlig defensiv midtbanespiller i karakterens forstand – og Chris Wilder – ba Berkin om å spille en avansert rolle nr. 8 i den «hellige treenigheten» av ballvinnende, ballfremmende og ballbærende egenskaper. Kom frem i denne dype tilstanden.

Hvis du vil imponere kameratene dine om noen år, kan du finne ut navnene Elias Solberg & Andreas Shelderup (uttales: shell-der-up). Disse to unge mennene – født i 2004! – Når du først har oppnådd deres fulle potensiale, må du ha muligheten til å gå til toppen av spillet.

Men det er klart at Martin Odegord vil være Norges ledende skaper i fremtiden. Odekart, som debuterte internasjonalt i 2014 i en alder av 15 og 253 dager, er Norges yngste spiller, og forventningsvekten har alltid vært tung på 22-åringens skuldre.

Odeguard var imidlertid en av de mest kreative midtbanespillere på La Liga for Real Sociedad forrige sesong, og spillestilen hans har allerede blitt sammenlignet med den til Mesut Ozil siden han ble lånt ut til Arsenal.

Den naturlig angripende midtbanespilleren, Odeguard, går til høyre side på vår side, slik at han kan opprettholde balanse i 4-4-2-formasjonen, bevege seg inn og spille sitt varemerke gjennom ballene til det norske monsterperspektivet.

Framover

Det er i stadier av angrep, der vi begynner å se i dybden styrken til Norge, som er mulig i nåtid og i fremtiden. Valerenka har laget flere navn på denne listen, Osam Zahrooi burde ikke være et kjent navn for mange nå, Oslo-gutten har bølget i Norge de siste 12 månedene.

Velsignet med magiske føtter og en strålende fotballhjerne fortjener Norge Marokko også, så de må handle raskt hvis de vil holde Sahra søt. Nå, A.C. i San Siro. Mål scoret mot Milan, og så kom en legende til spillet til deg hele tiden og spurte om han ville signere i klubben sin, virket som en scene for Cole, ikke sant?

READ  Forhåndsvisning: Norge vs. Luxembourg - Prognose, Team News

For Jens Better Hajj skjedde det. Milan-ikonet Pavlo Maldini, klubbens tekniske direktør, kastet ikke bort tiden på å nærme seg Haag etter målet hans mot Rosenori i kvalifiseringsrunden 2020-21.

Fjorten mål og 10 assists i 18 EliteSerian-kamper for de endelige mestrene Poto / Klimt, beviser Hawkins dyktighet. Forvent hans kulhet foran målet, tross alt ble han født inn i polarsirkelen! Ovenfor er det vanskelig å se hva du vet om hvem du er, men det er verdt å nevne evnene og størrelsen på de to andre angriperne.

FC før den debuterte internasjonalt i november. Det var et flott år for Jrgen Strand Larson, som flyttet til Groningen. Stående i en høyde på 193 cm, har han økt sitt mål betydelig denne sesongen da han bare har klart 6 av de 48 Elizerian-spillene for Surfport tidligere denne sesongen.

Fullføringen av Alexander Sorlot kan være et problem for Leipzig på dette tidspunktet, men 24 seriemål for Dropsonsbor i 2019/20 gjør ham verdig til et notat med en straffescore på 0,64 av 90. Når du vurderer hans godstoglignende dryppevne, er han en tøff mann å stoppe ved full flyt.

Men hva med fremtiden for norsk fotball uten å nevne Earling Holland? Den dominerende europeiske Golden Boy scoret 41 mål i alle konkurranser for Die Borussia i de første 42 kampene sine og viste ingen tegn til å stoppe klatringen til toppen av verdensfotballen.

Ved å kombinere Hulking-rammen sin med evnen til å provosere tidligere forsvarere på grunn av raske eksplosjoner, etablerte Holland seg som en sterk målgivende maskin som kunne avgjøre en kamp på en sving med sin sterke venstre fot.

Norge har ikke nådd noen større konkurranse siden Euro 2000. Men med disse 33 spillerne, inkludert den mest ettertraktede midtstopperen på planeten, er det definitivt et hjørne å kvalifisere seg for?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *