Møt opp 31. januar

I likhet med Volkswagen ID.4 vil Skoda Enyaq iV snart være tilgjengelig i «coupé»-versjon. Skoda Enyaq Coupé iV vises for øyeblikket i grafisk form. Endelig ankomst planlagt til 31. januar 2022.

Før den når markedet elegant skoda To konsepter er annonsert. Vision E i 2017 og Vision iV i 2019. Begge får det ultramoderne utseendet til SUV-kupéen. Men da produksjonsmodellen ble introdusert i september 2020, var det en klassisk SUV som kom ut. Skoda vil imidlertid ikke forbli utenfor “sports coupe” (eller Fastback SUV) nisje. Så snart kommer det Enyaq av samme fat som ID.5 hvor Q4 Sportback. Skoda beholdt også navnet Enyaq Coupé (For å være presis, Enyaq Coupé iV). Og ikke GT for Fastback-versjonen av Kodiaq i Kina.

Fetter ID.5 og Q4 Sportback

For øyeblikket kunngjør bare én grafikk den fremtidige coupé-versjonen av den tsjekkiske SUV-en. Det endelige showet finner sted 31. januar 2022. Det er ingen store overraskelser i sikte, Vi finner den berømte Enyaq til foten B. Dette vil bli fulgt av den unnvikende spoileren og en stor bakluke. Som med sine søskenbarn, bør den bakre optikken forbli uendret. Skoda fremkaller elementer fra kroppen din og en ny støtfanger foran. Vi må faktisk finne Elementer Sport Line End.

Teknisk sett ingen endring. de Skoda Enyaq Coupé kommer ikke til å gi ut en ny mekanisk versjon. Startversjonene kan enkelt sløyfes med et lite batteri. Så 52 kWh Enyaq 50 byr ingen tvil om å starte med enten Enyaq 60 og 58 kWh, eller til og med direkte med Enyaq 80 og dens 77 kWh batteri. I 2 eller 4 drivende hjul. Selvfølgelig vil RS-versjonen være tilgjengelig med en kapasitet på 225 kW.

READ  “Turisme må dele i lokale tradisjoner og kultur”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *