Mot Soulscar-støtte: – Absurd

Dette endrer seg raskt i internasjonal fotball, noe Ole Gunner Soulscar har følt i kroppen denne sesongen.

Først kom det en rekke høye kritikkstemmer etter en svak start på Manchester United-sesongen, med PSG og RB i Champions League.

Etter å ha mistet hjemmet til Arsenal er det skrikende refrenget tilbake, men ikke alle ønsker å kritisere Solscar.

Manchester United-legenden Roy Keane har ikke vist noen nåde Spillere På Sky Sports Studio etter Arsenal-kampen søndag kveld.

– Jeg ser ingen ledere der. Dette gjelder for hele laget, inkludert erfarne spillere. Skjortene dine forventes å rulle. Hva er karakteren til Manchester United. Som Nobby Styles (United-helten som gikk bort forrige uke, journ.anm.), han hadde hjertet til en løve, forklarer Keane.

Da Keane ble spurt om Soulscar kunne oppmuntre spillere til å levere på banen, godtok ikke Keane det. Han siterte eksempler fra sitt eget liv:

– Jeg har aldri sett en manager i hele mitt liv. Vi snakker om noen gode ledere og noen dårlige ledere, og jeg går tilbake til da jeg var åtte-ni. Jeg så aldri en manager, og han spurte om han ville oppmuntre meg. Det kommer innenfra. Det kommer fra DNA-et ditt. Hva står du for? Bakgrunn. Den familien. Lagspillere.

Laglag: Roy Keane og Ole Gunner Soulscar spilte begge sammen. Foto: Stephen Dunn / Getty Images / AFP Photo / NDP Sconfix
Se også

– Absurd

Dette er ikke første gang Keane insisterer på at United-spillere til slutt mister jobben til Soulscar. Daily Mirror’s John Cross reagerer på kritikk av Keel Soulskar.

«Roy Keane’s tyveri illustrerer den absurde mangelen på kritikk av Ole Gunner Solskar,» skriver Cross. Kommentar.

Han beskrev tyveriet av Sky Sports Keynes som et «must see», og påpekte at media hyllet hans ærlighet på sosiale medier og at folk tror at hans interesse for klubben skinner gjennom.

«Men noe mangler. Faktisk er det lavere enn alle tidligere United-eksperter innen TV, radio og magasiner. Gjennomgang av Ole Gunner Solskar. ingenting. Sjelden et ord », skriver Cross.

Cross anser den delen der Keane sier at spillerne skal være spesielt motivert for å være «absurd».

Omfattende støtte

Keane slutter seg til tidligere United-spillere Gary Neville, Rio Ferdinand, Paul Scholes, Darren Fletcher og Patrice Evra, som alle støtter Soulscar-prosjektet.

Mange av dem kritiserte Manchester Uniteds overgangsvindu for kjøpet og mot spillerne, men de fulgte ikke mye med Soulscar.

Paul Innes, en av de få tidligere United-spillerne som offentlig kritiserer Soulscar, har gjort det ved flere anledninger. Blant annet sa han innledningsvis Soulscar kunne ha gjort det samme Om han var manager for de røde.

Robin von Percy sa at Solscar ser veldig snill ut og krever sinne, mens Bill Neville sier at han ikke tror Solscar er den rette mannen.

Ellers har Norge vanligvis støtte fra tidligere lagkamerater.

READ  Oppdatering om nye skikker for reisende

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *