Moto e32 og Moto e32s, to nye Motorola-smarttelefoner til svært rimelige priser

I et forsøk på å ta markedsandeler i møte med hard konkurranse, har Motorola-merket nettopp annonsert at det selger to nye inngangstelefoner, de kompakte Moto e32 og Moto e32s, som er spesielt tilgjengelige siden de tilbys fra kun € 160.

Hvis high-end segmentet er verdt prestisje og inntekt, må også inngangssegmentet vurderes godt. Det er grunnen til at Motorola-merket, som ønsker å forsterke sin tilstedeværelse i mobiltelefonimarkedene, nettopp har annonsert, etter at kant30 Y edge30 proto nye grunnmodeller, Moto e32 og Moto e32s.

Store skjermer med jevn rulling

De Motorola Moto e32 og Moto e32s smarttelefoner er utstyrt med bred 6,5-tommers skjermer med 90 Hz oppdateringsfrekvens for jevn rulling LCD-panel med HD+-definisjon. Skjermoverflaten er perforert for å gi plass til en fotosensor på 8 megapiksler foran. Legg merke til tilstedeværelsen av en høyttaler for streaming av musikk, og for en mer intim lytting er det mulig å koble hodetelefoner til 3,5 mm lydkontakten. På baksiden kan du regne med tre fotosensorer som inkluderer en 16 megapikslers hovedmodul støttet av to andre 2 megapikslers sensorer hver for å optimalisere portretter og ta bilder i makromodus, det vil si veldig nært motivet.

motorola e32 tvilling

Et stort batteri for god autonomi.

For å fungere, har Motorola Moto e32s og Moto e32 smarttelefoner et 5000mAh batteri som skal tillate dem å tilby en god autonomi, mer enn en og en halv dag. De kommer med en 10-watts lader og en USB-C-kabel for lading. de Moto e32 har Unisoc T606-brikkesett assosiert med 4 GB RAM og 64 GB intern lagring som kan utvides med et micro SD-minnekort på opptil 1 TB. Moto e32 fungerer med Soc MediaTek G37 med 3 GB RAM og 32 GB lagringsplass, også utvidbar. De to mobilene har en IP52-sertifisering som gjør dem offisielt motstandsdyktige mot sprut, men ikke mot total nedsenking, da de ikke er vanntette i streng forstand.

READ  Russland sier at Norge blir 'slagmark' for NATO

motorola e32s

Den nye motorola moto e32 smarttelefon Den tilbys til €170 mens Motorola Moto e32s vil være tilgjengelig i juni for €160.

motorola e32

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *