Musikken til Maltas raskt voksende metalband som skal vises i den kommende skrekkfilmen

En av de mest lovende og raskest voksende metallgruppene fra Malta har nå nådd en ny milepæl for popularitet. Alain The Tide har kunngjort at en av sangene deres vil bli omtalt i den kommende sataniske skrekkfilmen Bafomed.

Cleopatra Entertainment skriver og regisserer Mathen Harris nye sang, Alain The Tit, Velkommen, Fremvist på lydsporet.

Paphomet lanseres på Blu-ray, DVD og digital i utvalgte deler av verden den 8.Th I juni, når Richardson konfronterer familien mot en satanisk kult, skjuler de familiens land under deres eiendom for en ukjent og farlig hemmelighet.

Alain The Tide har fått popularitet i metallmusikkscenen siden lanseringen i 2015, og er stolt over å ta imot nykommerne Metalcore og Nu-Metal, som har skapt en unik unikhet i Maltas musikkindustri.

Senere signerte de en avtale med UK-baserte Metal Music Bookings & Management, og turnerte USA med tungmetallbandet Mushroomhead.

Deres siste prestasjon ved å få sangen deres på Babomot kommer som Cleopatra Records, bandets plateselskap som morselskap til Cleopatra Entertainment.

Foreløpig utgis filmen bare den 8.Th I juni i Nord-Amerika, Storbritannia, Irland, Australia, New Zealand, Norge, Sverige, Danmark og Sør-Afrika – det er imidlertid håp fra Alain The Tide at det til slutt vil utvides til andre deler av verden, inkludert Malta.

Er du en fan av Alain The Wave?

READ  Pierce Morgan 'før sverdet falt' klaget Megan til ITV-ledere

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *