Myanmar fanger tilsynelatende Myanmar-konspirasjon i dansevideo uten treningsinstruktørens kunnskap

En danser som filmet en øvelse foran Myanmars parlament er blitt verdensberømt. Dramatisk tomt I bakgrunnen av videoen hans.

I ekstraordinære scener i hovedstaden ser det ut til at Naypyidaw, en kvinne, kjent som kong Hin Wai, har fortsatt trening mens svarte SUV-er kjørte opp til et sikkerhetskontrollpunkt på veien som fører til forsamlingskomplekset bak henne. Som den spennende sangen han danser for å lage i tempo, komponerer nesten konvoien til musikken.

Danseren ante ikke hva som skjedde bak henne. Hun fortsetter – med små slagbevegelser på et tidspunkt – mens bilene bak henne stopper kort. Når hun beveger seg sidelengs, kan hun se små figurer i skyggene som åpner barrieren og farende biler for å komme seg inn.

Rundt klokken 03 på tirsdag filmet King Hin Wai igjen flere steder og sa at videoen var ekte. Han har filmet dansevideoer utenfor forsamlingen i 11 måneder, sa han.

«Hvor kompatibelt med bakgrunnsmusikk og bakgrunnsscener!» Kong Hin Wai sa. “Før jeg hører nyhetene [of the coup] Om morgenen ble videoen jeg opprettet til den aerobe dansekonkurransen et uforglemmelig minne. ”

Nettvideo sammenlignet med dystopisk TV-show Svart glass, Eller noe som er verdig til kontemplasjon av en særegen kultfilosof Slovakisk ižek. Reddit-brukere har allerede Photoshoppet danseren Hindenburg-katastrofen Og den siste Storm av amerikansk hovedstad.

READ  Regjering: Storbritannias helsesekretær Matt Hankok selvisolerer | koronavirus

I den fulle videoen legger King Hin Wai ut på Facebook, der han lister opp sin karriere som kroppsøvingslærer, som kan høre sirenene i bakgrunnen før de første kjøretøyene dukker opp.

Myanmars militær har arrestert statsrådgiver Aung San Suu Kyi og andre ledende regjeringspartifigurer i morgentimene. Erklærte unntakstilstand og tok makten. De har også redusert telefon- og mobiltjenester i hovedstaden og Yangon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *