Mystisk «skapning» oppdaget i Texas Zoo: Netizens Throw Wild Theories (Bilder)

© Twitter City Amarillo

dyrehageஅமரில்லோ Støy har vært økende i Texas nylig på grunn av et merkelig fenomen. EN Uidentifisert form filmet inne i parken. Det er bare ett problem: dyrehageஅமரில்லோ Ikke sikker på hva det er.

«dyrehageஅமரில்லோ 21. mai klokken 01.25 tok et bisarrt bilde utenfor dyrehagen i mørket og tidlig om morgenenAmarillo forklarte byen i en nylig tweet I dag.

Et bilde av svart-hvitt CCTV-opptak av kornet viser en krypende skapning som går oppreist bak gjerdet til dyrehagen.

Sa Michael Kashuba, direktør for parker og fornøyelser for byen Amarillo Newsweek Denne spesielle scenen ble oppdaget da personalet tilfeldig gjennomgikk overvåkingsopptakene, noe som førte til en diskusjon om hvem eller hva som var på bildet. «Dette er en slags lidelse, en unik film«, kunngjorde han.

Vil du gå rundt om natten med en annen hatt? EN Subacabra (En imaginær skapning med røde øyne)? Helt vanvittige teorier er integrert i sosiale nettverk.

Og selvfølgelig reagerte publikum – men de trengte ikke gi de riktige svarene. Noen trodde bestemt at den uidentifiserte gjenstanden var en mann forkledd som et dyr.

Andre trodde bestemt at det var en coyote. Tross alt jobber amatørludder utrettelig. Men inntil nå er den uidentifiserte dyrehagen fortsatt et mysterium.

READ  Uvanlig i Afghanistan: En superbil produsert av Taliban-regimet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *