Nadia Phares er flau over et klipp som er nesten 25 år gammelt

Nadia Fares overrasker sin karriere som gjest i Laurent Ruquiers show Les enfants de la télé søndag 5. mars 2023 for å snakke om serien Les Ombres rouges, som vil sendes på C8 fra 19. mars 2023. Han fant opptak av sangeren Mooses klipp Delicate Pussy som dateres tilbake til 1999. Den 54 år gamle skuespillerinnen husker ikke lenger klippet, hun var flau. «Er du sikker på at det er meg?» Hun er tvillingsøsteren min, i Purple Rivers, vi var to! Derfor husker jeg ikke! «, spøkte hun.

Les: Game of Thrones: Skuespillerinnen har verste minner fra filming i Marokko

Nadia Fares ble født i Marrakech av en marokkansk far og en armensk mor. Hun startet sin karriere på skjermen i 1991, med TV-filmen «L’exil» og deretter i 1992 på film i komedien «Les Amis de ma femme» av Didier van Gawlaert. Han er spesielt kjent for sine utmerkede opptredener i «The Purple Rivers» og «The Ex-Wife of My Life». Etter å ha møtt den amerikanske produsenten Steve Chassman, som skulle bli hennes ektemann, satte Nadia livet sitt på vent. «Jeg dro til Amerika og fant meg selv en veldig «trygg mamma», og jeg bestemte meg for å bli på heltid,» sa hun.

Les: Den israelske skuespilleren Gal Gadot storkoste seg på turen til Marokko

Noen år senere debuterte han som Mathieu Kassovitz i Les Rivières Pourpres i 2000, og kom tilbake til den lille skjermen i serier som Everybody’s Life, or Hold the Line, og Marseille. Løfte eller til og med Luther.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *