Nadia Savalha la ut et komfortabelt Loose Woman-bilde etter Saira Khans «Untrained Spree»

Nadia Sawalha deler et komfortabelt bilde av seg selv med Loose Woman Instagram Etter «non-pursuit» underholdning av tidligere teammedlem Syra Khan.

Nadia, 56, ser på kameraet med et tilbakeblikk av Stacey Solomon, Judy Love og Kay Adams, mens hun forteller dem om å ha det gøy å filme det prisbelønte ITV-showet.

«Dette er et gammelt bilde før noen går !!» Nadia lovet raskt, og de fire av dem så ut til å være på en bar.

«Herregud! Vi hadde det så gøy på fredag ose Loosewoman! La oss innse det for alltid! ”Han fortalte fans lørdag kveld.

Nadia Sawalha deler en tilbakesending med Judia Love, Stacy Solomon og Kay Adams.

“Jeg er som alltid aykayeadamsofficialacestaceysolomon Og 1 Judilov Det var så mange vakre nyheter! Ikke misforstå, vi elsker å få Lou !! Hun dyttet.

«Men vi kan få mer enn vår rettferdige andel (standard nadia!) Er denne virksomhetens natur, vi kaller showet, det er alltid menneskene foran kameraet[virkeliggjøretflottshowbakkulisseneforåskapeetgodtshow![உண்மையில்இதுபின்னால்ஒருசிறந்தஅணியைஎடுக்கும்போதுகாட்சிகள்ஒருநல்லநிகழ்ச்சியைஉருவாக்க!அதுதான்வழி[wheninrealityittakesagreatteambehindthescenesaswelltomakeagoodshow!Andthat’sbeenthewayonose Loosewoman De siste tjue årene !!

Da bildet viste sine smilende kolleger, sa Nadia at hennes stilling var viet det hardt arbeidende og smidige produksjonspersonalet bak kulissene.

Syra Khan har innrømmet denne uken at hun ikke vil bli venn med sine løse kvinnelige kolleger

“Du gjør ditt *** arbeid, du bryr deg, du har ærlighet, du vet hvordan du kan forberede fantastiske forestillinger med alle våre interesser og sterke ideer i spissen.

«Du la til en *** e til klassen, du fikk ikke nok takk! Så beklager alle studio-, sikkerhets- og produksjonsmannskapene at jeg ikke har alle kodene dine – en takk !!!»

READ  Ekstreme regler: Bray Wyatt er tilbake!

I kommentarene svarte Stacey Solomon: «Vi er veldig heldige som har et så fantastisk team 100%. Og også å få muligheten til å gå på jobb på grunn av all innsatsen og sikkerheten som er satt av så mange mennesker bak kulissene. Takk alle sammen. Jeg elsker deg.»

Nadia og Kay er venner utenfor showet

Når Kaye legger til en enkel ‘ask’.

Det kommer etter at Kaye og Nadia ble oppført som ikke fulgt på sosiale medier etter at den tidligere Loose Woman Cyra forlot showet.

Tidligere paneldeltaker Saira har heller ikke mottatt noen oppdateringer fra Jane Moore etter at det så ut til at hun fjernet ham fra kontaktene sine.

Cyra fortsetter å følge løse kvinnestjerner Stacey Solomon, Ruth Longsford, Linda Robson, Colin Nolan, Denise Welch, Brenda Edwards, Kelly Bryan og Judy Love på Instagram.

Etter at Saira innrømmer at hun vil være venn med noen, men ikke med alle kollegene.

Ruth Longsport, Colin Nolan, Gloria Hanniford og Cyra Khan poserer for et bilde i Loose Woman-samlingen
Ruth Longsport, Colin Nolan, Gloria Hanniford og Syra Khan fra Loose Women

Når han snakket med programleder Scott McLean for kjendis, sa Saira: «Du blir venn med noen, du tolererer noen, du må gjøre det arbeidet med noen.»

Hun ertet: «Jeg kommer ikke til å komme inn i den farlige situasjonen der nå.

«Det er noen venner. Jeg vil være nær fordi vi blir kjent.

Cyra dukket opp på Celebrity Skin Instagram-showet
Cyra dukket opp på Celebrity Skin denne uken, der hun snakket om forholdet til løse kvinnelige gruppemedlemmer.

«Det er også noen jeg aldri har gått glipp av fra alle de som har» vært sånn, «jeg må tåle at du gjør jobben.»

READ  En streng regel hun innførte

Saira fortsatte: «Du må være profesjonell om det, du kan ikke late som at alle kommer til å bli din beste venn. Spesielt på et show med forskjellige meninger, vil du ikke tåle alles mening.

«Det er bra. Det er ikke noe problem. Gjør det med respekt. Du må være fordomsfri.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *