Nadine Fandrich vant i Norge

Men for en rase fra Nadine Fandrich! Lucerneis vant sprinten i Pietstolen etter seier i Dresden for to år siden. Sveitseren er imponert over Norge, og hva med den klassiske stilen, som sjelden har smilt til ham tidligere. Han dominerte lett morgenkvalifiseringen før han vant alle heatene sine med glans, og slo hver gang på den siste stigningen.

Nadine Fähndrich er for sterk for sine motstandere. Hun slo norske Lotta Utnes Weng og finske Johanna Madindalo. «Jeg er glad for å kunne vise at jeg har forbedret meg i klassikerne og ta denne seieren, spesielt i en veldig vanskelig finale», sa sveitseren på slutten av turneringen. Det er sant at Nadine Fandrich trente til klassikeren i fjor sommer, vel vitende om at de neste verdensmesterne i Blanica ville konkurrere i denne stilen.

Første poeng til Erwan Kasser

Valerio Grand ble eliminert i semifinalen. Grafton, som endte på 4. plass i kvalifiseringen, kunne ikke kjempe om å gå videre til finalen. I sin semifinale, hvor han ble nummer 6 og sist, var han spesielt sterk mot Paul Kohlberg og franske Lucas Sanawat.

Erwan Kasser scoret sine første poeng for sesongen. Grunnleggeren av Bex endte på 5. plass i sin kvartfinale, som igjen var veldig tøff med Paul Kohlberg og Norduk. I fravær av VM-kaptein Johannes Hosflot Klebo, fikk den skrantende franskmannen Richard Jue nikk, og signerte karrierens tredje kontrakt.

nyheter

READ  Norges rettigheter til arktiske svalbardfarvann opprettholdt i retten

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *