Napi Geeta kan endre situasjonen i Liverpool når Sadio Manes bekymringer vokser

J ர்க rgen Globe må ha tro på Gita

Nabi Geeta vil bli tilgitt for å lure på om han kom inn på feil lag.

Da Geeta sist startet for Liverpool, satte hun rekord 7-0 på Crystal Palace helgen før jul.

Nå ble det forventet at han ville hjelpe til med å oppdatere en side etter denne vanskelige reverseringen for Fulham, som bare tok 12 poeng fra de neste 14 kampene.

Geeta var en av fire spillere som stilte opp her på Selhurst Park, sammen med Guinea Wijnaltham, Andy Robertson og Alison Becker.

Han er den eneste Reds-spilleren som kommer ut med noen kredittlikheter, og kan være livlig og alltid forutse når den er i besittelse.

Det kom aldri til Guinea. Men i det minste prøver han å gjøre ting, presser høyt trykk, glir forbi fiender, og søker spesielt a-dobler med Diego Jotta.

Han fullførte hele 90 minuttene – bare for tredje gang i Premier League siden april 2019 – noe som også vil være til stor fordel.

Andre steder på midtbanen var James Milner anstendig i første omgang før han bleknet voldsomt, mens utmattet Vijnold bare trengte en pause.

Geeta har imidlertid gjort mer enn nok for å få flere muligheter. Han, sammen med Curtis Jones, gir Liverpool et seriøst press fra maskinrommet.

Sala-kampene vil ikke vare

Mohamed Salah har de beste ukene.

På torsdag ble egypterne trukket fra en overgang fra andre halvdel til den tidligere klubben Chelsea da Liverpool slet.

Her ble han tatt for Fulhams vinner, fjernet av Mario Lemina på kanten av sitt eget område, og deretter kastet han en vinklet kjøretur hjem.

READ  Everton-oppstillingen for Leicester City bekreftet av Tom Davis og avgjort av Ben Godfrey

Salahs agent Rami Abbas Issa, som svarte raskt på sosiale medier på klientens erstatning for noen dager siden, var underlig stille.

Sammenlignet med selvtilliten som nå er lykkelig, sa måten Salah kom seg ut mer om ønsket pumpet gjennom Fulham Liverpool.

Fulham hadde ikke likt så mye. Men det betyr absolutt mer for dem, å finne tillit til deres skrot mot utvisning, og de fire beste på Jürgen Klopp-siden forventer mye håp.

Inntil da var Siva en av Liverpool-spillerne som ikke kom i nærheten av nivået deres, og spilte med en pinne Dio Jotta og tilfeldig Sherton Shakiri midt i den redesignede front-tre.

Han ble ofte tvunget til å takle lange baller av håp mot de forholdsvis menneskelige fjellene i besøksforsvaret, og holdt seg i første omgang før han led sin feil.

Imidlertid vil den følelsen ikke vare lenge. Salah savner sjansen til å avslutte ventetiden på et mål fra et åpent spill på Anfield, som nå står på 708 minutter, noe som åpenbart er latterlig.

Analyser alle de siste Liverpool-overskriftene, teamnyhetene, overføringsryktene, oppdateringer om skader og hva som er neste for de røde.

Du vil motta den siste utvekslingspraten og analysen hver dag rett til innboksen din via vårt gratis nyhetsbrev.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

Manes bekymringer vokser

Mohamed Salah må bære en slik byrde fordi hans forgjengere ikke har kommet seg ordentlig til tallerkenen i nyere tid.

Lidelsene til Roberto Firmino, som ikke er banket her, er godt dokumentert.

Formen på Sadio Mane, begrenset til andre omgang mot Fulham, ble sterkt diskutert.

READ  Ferrari avdekker SF21-bil med grønt oppdrag winno-handel

Da han var for nær til å utligne med en tittel han hadde sett i skogen, da et hjørne falt mot ham, og innsiden av boksen var tydelig synlig av hans ville sveip innover, så det ut til at senegaleserne hadde absolutt ingen tillit.

Faktisk er figuren hans alarmerende. Mane har nå scoret bare seks ganger på sine siste 25 turer, hvorav to var mot barna til Aston Villa. I Premier League er det bare tre mål siden Virgil van Dijk ble skadet mot Everton i oktober.

Mane gjør alltid fremgang når de røde er justert tilsvarende. Bevis for at han ble gjenopplivet i 2017/18, etter en dårlig start på kampanjen, med Philip Godinhos avgang.

Selv Liverpools mest pålitelige evner begynner å lide.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *