Når det kommer til nettkrig, er dette franske antiviruset et uknuselig skjold

For å beskytte Mac-en din mot cyberangrep finnes det ingen bedre løsning enn antiviruset utgitt av det franske selskapet Inteco. Med en kampanje på -60 % denne helgen, ville det være synd å ikke benytte seg av det.

I dag representerer surfing på Internett og bruk av datamaskin en potensiell risiko. Med det økende antallet trusler på internett, er det bra å ha en effektiv cybersikkerhetsløsning for å håndtere dem. På denne måten unngår du alt som kan skade personvernet ditt og holder sjansene på din side for å surfe trygt.

Bruker du en Apple-datamaskin kan vi kun anbefale det franske Inteco Antivirus, som regnes som det beste på markedet. Intego har vært i virksomhet i over 25 år og er godt utstyrt for å holde Mac-en din oppdatert. Og sistnevnte har gitt tilliten til mer enn 30 millioner Mac-brukere for ingenting.

Hvis du leter etter en passende, rimelig og effektiv løsning, bør du henvende deg til Antivirus. Vi anbefaler deg å ikke gjøre det Gratis antivirus Den tilbyr et mye lavere sikkerhetsnivå enn Intego og er generelt full av annonser som ødelegger brukeropplevelsen din. Denne helgen er det perfekte tidspunktet for å få det Intego tilbyr sitt Mac-antivirus for 19,99 euro i året i stedet for 49,99 euro. normalt.

Hva er styrkene til Mac Intego Antivirus?

Som vi sa, har Indeco spesialisert seg på å publisere programvare for Mac. Erfaringen sistnevnte har fått over tid vil gi ham muligheten til å beskytte datamaskinen din. Identifiser, fjern eller isoler, Intego Antivirus kan gjøre nettopp det. Den har også en solid database som oppdateres jevnlig.

READ  Business Conversation 'Key' to Norwegian Ocean Success - reNews

Derfor lar det identifisere og forhindre mange forsøk på phishing, botnett, ramsonware og andre typer feil, selv de nyeste. Kort sagt, Intego leverer her Det beste antivirusprogrammet for Mac. Mest effektivt er det veldig intelligent og fungerer alltid i bakgrunnen uten å være påtrengende.

Med et tilbud som for øyeblikket er tilgjengelig på Intego-siden for mindre enn 2 euro per måned, er å velge den franske utgiverens antivirus for Mac det beste du kan gjøre for å beskytte deg mot potensielle nettangrep. Hvis du vil ha en mer komplett løsning, sjekk ut Integos Mac Premium Bundle X9.

Denne ultimate pakken kombinerer all den beste programvaren for Mac fra utgiveren, sammen med antiviruset vi nettopp nevnte. For tiden på salg Integos alt-i-ett-løsning er €29,99 i stedet for €84,99. Den lar deg dra nytte av rengjøringsprogramvare, programvare for å administrere sikkerhetskopier på nettet og et foreldrekontrollverktøy. Akkurat som et antivirus, har du en 30-dagers prøveperiode for selv å se effektiviteten.

For å finne den komplette Intego-løsningen, her er den:

Jeg bruker den komplette Intego-løsningen

Kjøp antiviruset alene, her er det:

Jeg bruker et antivirus

Hva du trenger å vite om våre kule planer?

Dette innholdet er brakt til deg av ekspertene på JDG.
Redaksjonen deltok ikke i realiseringen. Denne publikasjonen kan inneholde en tilknyttet lenke: e-forhandleren kan betale oss en provisjon (for deg endres ingenting). Prisene nevnt i denne artikkelen kan endres.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *