Når Nokia lager aksjer, trenger du bare å vite om dette

Volatiliteten indusert av den såkalte «Reddit Rally» er at fortjeneste fra AMC Entertainment Holdings Inc. og andre favoritter fordamper.

Utstedt av hindustantimes.com | Utarbeidet av Amit Chaturvedi

Lagt ut FEB 02, 2021 08:52 AM

Aksjene i Nokia steg mandag da investorer flyttet fokus til andre deler av aksjemarkedet. Selskapet økte sin eierandel til 9,4 prosent.

Nokia var den største vinneren i Europa forrige uke.

Volatiliteten indusert av den såkalte «Reddit Rally» er at fortjeneste fra AMC Entertainment Holdings Inc. og andre favoritter fordamper. Etter å ha oppnådd 30 prosent tidligere på mandag, avsluttet AMC-aksjen økten litt lavere, og falt deretter 17 prosent i utvidet handel.

Gamestop Corp., det høyeste målet for Reddit-fora, falt 31 prosent mandag. Videospillforhandleren nådde 1.625 prosent i forrige måned, utløst av daghandlere, som forårsaket milliarder dollar i tap på hedgefond med store kortsiktige nivåer.

Dette skjedde etter at Robinhood, en frihandelsapplikasjon, avslappet handelsgrensene for noen aksjer ytterligere.

I en annen god nyhet for selskapet oppgraderte DNP Markets, Norges største investeringsbank, Nokia fra å kjøpe. Dette skjedde etter at det svenske selskapet Ericsson hadde gode inntekter med lanseringen av 5G-nettverk i forrige uke.

«Epidemien har sendt digitaliseringen av lokalsamfunn, inkludert fjernarbeid, raskt, over mange år, om ikke måneder … Vi ser flere tegn på at land og selskaper ser på 5G som en viktig tilgangsteknologi,» sa Ericsson-sjef Borge Ecolm.

Ericsson, en av lederne innen 5G-enheter, har et årlig nettoresultat på 17,5 milliarder svenske kroner (1 2,1 milliarder).

Sammen med Kinas Hawaii og Finlands Nokia dominerer de det globale markedet for 5G-nettverksenheter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *