Når russiske soldater blir angrepet… Russiske soldater (VIDEO)

En overraskende video har gått viralt på sosiale medier de siste dagene. I denne scenen, filmet nær byen Kherson i det østlige Ukraina, ser vi en gruppe russiske soldater bli skutt av andre russere.

Faktisk var en gruppe soldater de første som begynte å kaste granater mot en båt som seilte på Dnepr. Når ingenting skjer, ber den russiske soldaten kameraten om å skyte motorsykkelen de har i sikte. Det er da de blir skutt. Veldig raskt prøver de å få de andre soldatene til å forstå at dette er «vennlig ild», men ingenting hjelper, kameratene deres fortsetter å skyte.

Mangel på forberedelser?

«Stopp, vi er russere også», roper båtmennene. I panikk prøver de å gjemme seg og roper stadig «friendly fire» (hint: det faktum at de blir truffet av skudd fra deres side eller deres allierte), men forgjeves, og til slutt blir en spiller truffet. skade Han kan til og med høres stønne av smerte i videoen.

På sosiale nettverk har bildene skapt en sterk reaksjon fra Internett-brukere som er overrasket over produksjonsnivået til de russiske spillerne. «Stor hær av klovner,» kommenterte en Twitter-bruker nedenfor.

READ  Kathy Hochul lover å endre 'giftig' kultur mens hun venter på å bli guvernør i New York | Kathy Hochul

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *