Narendra Modi betaler prisen i valget da India står overfor nok en dag med rekorddødsfall

Chief Medical Officer Professor Chris Witty og Chief Scientific Adviser Sir Patrick Valens har også snakket med sine indiske kolleger og gitt råd og innsikt.

Statsminister Boris Johnson sa: “Alle skrekkfilmene vi har sett i India de siste ukene er veldig kraftige på grunn av den tette og varige forbindelsen mellom Storbritannia og det indiske folket.”

Herr Modi og hans statsråder håpet å få flertall i opposisjonskontrollerte Vest-Bengal, og holdt massive samlinger som deltok av millioner av mennesker, hvorav mange ikke hadde masker.

Opposisjonen Trinamool Congress vant 216 mandater, mens BJP bare vant 75 mandater i 294-seters forsamling, en klar indikasjon på at Modis svar på epidemien skader ham ved valglokalet.

Dette betyr at Mamata Banerjee, en mektig Trinamool-kongresspolitiker og en sentral kritiker av Modi, vil tjene som Vest-Bengals sjefminister for tredje gang.

Selv om de offisielle resultatene ikke er kunngjort ennå, erkjente Modi valget i et Twitter-innlegg.

I en vellykket tale sa 66 år gamle fru Banerjee: “Vi er sikre på at vi vil vinne kampen mot den umiddelbare utfordringen regjeringen.”

“Denne seieren har reddet menneskeheten og folket i India. Dette er Indias seier, ”la han til.

READ  Estlands første kvinnelige statsminister tiltrer etter at den nye regjeringen tiltrer Estland

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *