Nasberg lagrer Valerenkas hjemmestatistikk på overtid – VG

Overtidsdrama: Felix Horn Maihre 1-1 poeng på overtid. Foto: Bjørn Steinar Delebekk

Valle (VG) (Valerenka – Surfsburg 1–1) Vidar Arn Gjordensen prøvde, Aaron Dunn prøvde og Matthias Wiljalson prøvde Men til slutt fikk Evan Nasberg (24) – av alle mennesker – uavgjort for Valerenka.

Midtbanespilleren skjøt gjennom sin falske lagkamerat Felix Horn Myhre, og sistnevnte var stolt over å score, selv om Nasberg jublet over at det var hans.

Med Rosenforks Beaverslag Tidligere på dagen hadde Fokermos lag virkelig en stor sjanse til å få en eventyrlig luke for Trendelock-laget i kampen om de tre beste plassene bak seriemestere Klim.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og Opos League live på skjermen

Men de brukte den ikke ordentlig.

– Evan Nosberg sier til Eurosport etter kampen at vi kjører karusell med dem i 45 minutter, så det er synd å ikke få mer enn ett poeng her.

Ytelse: Ole J ர்க rgen Holverson scoret 1-0 for Surfsborg mot Valerenca. Keeper Christopher Klaassen må overgi seg, Jonathan Dolce Nation kommer for sent. Foto: Bjørn Steinar Delebekk

Surfsburg-trener Michael Stahrey har en hel gjeng med midtbanespillere, ingen spisser, men når en trekant sitter mellom Tobias Hendz, Suleiman Bojang og Ole Jurgen Halverson, forkledte sistnevnte som en fullstendig keeper og klarte ikke å gå videre til første posisjon.

Holverson tok 1-0 ledelse, og den første målscoreren i løpet gjorde det igjen på åpningsdagen høsten 2017 – like under 0-1 på Valerenca Intelligence for første gang siden 22. august.

De forble slik for resten av tiden. Doc-Elev Fagermos lag slet lenge med å spille gjennom Surfsborg.

READ  D-1 Norway Tour 2023: Rute og favoritter

Nikolai Nass og Jordan Adotti på midtbanen skapte det ekstra midtbaneskjoldet, mens Wither Arn Gordonson var like kul som temperaturen i Oslo øst, Valerenca-spillerne skiftet posisjon, men det var ingen måte, seriens beste hjemmelag uten pause i første omgang hadde en reell sjanse.

Det endret seg umiddelbart da Evan Nasberg begynte å angripe stykkene i andre omgang. Valerenca-forsvarer Bart Finn ble satt i gang raskt, Finn så Aaron Dunn foran målet, og da ballen landet i venstre fot VIF-seksjon på høyre fot var det et lite mysterium at Dunn traff stolpen ikke i nettet.

– Vi spiller i andre omgang. Vi brenner fire, fem store sjanser, så det gjør ineffektivitet, forklarer Doc-Elev Fagermo til Eurosport.

Gordonson slapp litt mer i andre omgang, gjorde to forsøk med venstre fot, men skjøt henholdsvis opp og ut. Alternativt kom også Matthias Wiljalmson tilbake og hadde en sjanse til å dykke fremover, men ballen gikk rett til David Midov Nilsson på Surfsborg-målet.

Til slutt klarte Evan Nasberg å argumentere for balansen.

Til slutt, da Bart Finn fant veien i nettet, trodde hele Valerenca-leiren at de hadde scoret alle tre poengene, men poengsummen ble nøyaktig avlyst på grunn av en offside. Hele Valerenca-benken feiret nådeløst da målet ble scoret, ble Fokermo spurt etter kampen.

– Dette er en klar offside. Det er litt annerledes, det er virkelig sånn, smiler Valerenka-treneren.

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Eliteserie

  • Champions League-kvalifisering
  • Europa League-kvalifisering
  • Representantkvalifisering
  • Representasjon

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *