Natalie Marquez anklager «Plus Belly La Vie»-stjernen Marvan Perenne: «Hvis jeg slår noen, jukser jeg meg selv»

Marwan Pereni har vært savnet i halvannen måned. Stjernen i hitsåpeoperaen «Plus Belly La Vie» ble savnet etter en trafikkulykke der hun kan ha vært involvert. Når en etterforskning av hennes urovekkende forsvinning (bilen hennes er funnet) åpner, har Nathalie Marguay brutt tausheten om saken i et Touch Boss Mon-innlegg.

Den tidligere frøken Frankrike (og enken etter Jean-Pierre Bernadette) og Marwan Berreni tilbrakte noen dager sammen på Filippinene, åtte dager før ulykken. «Vi snakket, og plutselig fortalte han meg om Pierre Palmet: «Det er fortsatt sprøtt hva som skjedde med ham, han ødela livet hans,» innrømmer hun på Cyril Hanona-settet.Jeg svarer ham: «Vel ja, dette er ting som skjer og dessverre når du er på medisiner er det komplisert». Så sa han til meg: «Vel, jeg tåler det ikke […] Hvis jeg velter noen, kan jeg ikke leve, jeg brenner ut […] Nei, jeg orker ikke, skjønner du, hvis jeg dreper noen, så blir jeg dritt.»

Ord som får en helt annen betydning i dag…selv om utgivelsen har vekket irritasjonen hos visse internettbrukere på X. «Jeg kommer fortsatt ikke over Nathalie Marguerite Bernalts vulgaritet og stress», «Det er bra, hvis familien ser på TV, er det veldig betryggende…», «Alltid veldig vulgært og legendarisk».

Marwan Berreni, skuespilleren i filmen «Plus belle la vie», er fortsatt etterlyst etter å ha slått ned en kvinne: «Jeg ble fullstendig ødelagt», vitner offeret

READ  Bernard, av kjærlighet, er på prærien: "Francois søkte en veske og et tak!" (video)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *