Navn på den nye direktøren for Cooperative Norwegian Policy and Government Relations

Kooperativ Norge Har annonsert Inville utnevnte Starksen til sin nye direktør for politikk og offentlige relasjoner, med virkning fra 1. november 2021.

For tiden fungerer han som direktør i Norges handelsorganisasjon, Virke Togliquare.

Starksen Koop vil slutte seg til feltet kommunikasjon og bærekraft i Norge.

I en kommentar til sin nye rolle sa Starksen: “Etter syv akademiske og fruktbare år som direktør for Wirk Groceries, ser jeg frem til å jobbe med politisk og samarbeidende myndighetskontakt.

“Cooperative er den eneste dagligvarevirksomheten i Norge som eies av forbrukere. Jeg ser frem til å bidra til kupéarbeidet til fordel for forbrukerne, bedre konkurranse og mer bærekraftig vekst.”

Rolle og ansvar

I tillegg til å veilede arbeidet med politikk og regjeringsforhold, vil han også fungere som Cope Norge SAs talsperson i spørsmål knyttet til media, ledelse og politiske miljø.

Bijon Dougley Fries, direktør for kommunikasjon og bærekraft i Coupe Norge, sa: “Vi er veldig glade for å være en del av Inville Starksen Coupe Group.

“Vi var allerede glade for å jobbe sammen som medlem av kupeen på Wirk [Størksen] Det er. Hun er godt kjent med både kooperativet og virksomhetene vi opererer i, og har solid erfaring og kompetanse.

Nylig kunngjorde Cooperative Norway at de planlegger å revurdere strukturen i konsernledelsesmodellen, etter kritikk om at medlemmene ikke var tilstrekkelig representert på sitt høyeste nivå.

21 2021 European Supermarket Magazine. Artikkel av Dayita Das. For flere detaljhandelsnyheter, klikk her. Klikk Registrering For å registrere seg ESM: European Supermarket Magazine.

READ  Etter det amerikanske valget - Trumpisme er ikke død

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *