Nederland-trener Louis van Gaal selvsikker foran Red Devils: «Vi kommer til å vinne»

Louis van Gaal er sikker på at Nederland kan slå Belgia i søndagens siste Nations League-gruppekamp i Amsterdam. «Vi kommer til å vinne,» sa Oranje-treneren til lørdagens pressekonferanse før kampen på Zeist. De røde djevlene, som ble slått 1-4 av Nederland i Brussel i juni, må slå Arena Amsterdam med minst tre mål om de skal gå videre til de fire siste.

«Hvis de kan komme opp igjen, er det verdt det,» sa Van Gaal. «Men jeg tror ikke på denne situasjonen. Jeg tror på spillerne mine og laget mitt. Vi har analysert hva vi spilte i de siste kampene i Belgia. De har en viss visjon om spillet vi jobbet med. Jeg ga spillerne mine hvordan å nærme seg det. Men de har også øyne, de Bare den belgiske treneren Roberto Martinez vet om de vil presse den andre veien.»

Van Gaal ønsker å spille mot store fotballnasjoner. «Belgia er nr. 2 i verden og har de beste spillerne. Jeg tenker spesielt på Kevin De Bruyne, som har vist et høyt nivå de siste kampene. Han var avgjørende i kampen og han scoret mål. Hvordan skal vi reagere mot det? Dette laget? Det er veldig interessant å spille gode kamper mot gode spillere. Jeg tror det. Det var tilfellet med Robert Lewandowski mot Polen på torsdag.»

READ  Rangers stiller spørsmål ved troverdigheten til en video av spillere som angivelig bruker 'sekterisk språk' når politiet etterforsker Skottland Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *