Nederland utnevner Louis van Gaal til ny trener for landslaget

Nederland utnevnte Louis van Gaal til sin nye landslagstrener onsdag.

Den nederlandske veteranen gikk med på en avtale frem til neste års VM -finale i Qatar, sa det nederlandske fotballforbundet.

Det er tredje gang han tar over det nederlandske laget, og hans siste avtale kommer mindre enn en uke før hans 70 -årsdag.

“Nederlandsk fotball har alltid ligget meg varmt om hjertet, og å trene landslaget er etter min mening en sentral posisjon for å fremme fotballen vår. Videre anser jeg det som en ære å trene det nederlandske laget,” sa han i en uttalelse. .

Van Gaal erstatter Frank de Boer, som trakk seg etter at Nederland tapte mot Tsjekkia i åttendedelsfinalen i EM i juni.

“Det er lite tid til neste kvalifisering, så fokuset er umiddelbart på spillerne og tilnærmingen vi vil ta. Jeg har allerede snakket med flere spillere, og sammen med KNVB (det nederlandske fotballforbundet) har vi fullført det tekniske Jeg gleder meg til å få jobben gjort sammen, “la han til.

Van Gaal får assistanse av tidligere landslagstrener Danny Blind og Henk Fraser fra Sparta Rotterdam og Frans Hoek som keepertrener.

Nederlanderne spiller tre VM -kvalifiseringskamper i løpet av syv dager i september, i Norge 1. september, og deretter hjemme til Montenegro 4. september og Tyrkia 7. september.

I mars slo Tyrkia nederlenderne 4-2 i Istanbul i sin første gruppe G-kamp, ​​selv om De Boers side samlet seg i dagene etter for å score seks poeng på bekostning av Latvia og Gibraltar.

“Vi har som oppgave å kvalifisere oss til VM i de kommende månedene. Vi har liten forberedelsestid, og mot dette så vi etter en trener med eksepsjonelle kvaliteter, som også kan forventes raskt og som vi kan trene den nasjonale team.” han holder ikke på noen hemmeligheter, ”sa KNVB-direktør Nico-Jan Hoogma og forklarte utnevnelsen.

READ  Hviterussland vinner tre medaljer ved den internasjonale jordvitenskapelige OL i 2021

“Med sin erfaring og rekord på høyeste nivå identifiserte vi Louis van Gaal, tok en rask kontakt, og de siste dagene har vi nøye satt poengene i I. Vi er glade for at Louis har påtatt seg denne jobben.”

Van Gaal ble først utnevnt som den nederlandske treneren i september 2000, men trakk seg et drøyt år senere da han ikke klarte å kvalifisere seg til VM 2002.

Han kom tilbake i august 2012 og ledet det nederlandske laget til tredjeplass ved VM 2014 i Brasil.

I de siste sju årene siden den gang har nederlenderne hatt syv trenere: Guus Hiddink, Danny Blind, Fred Grim (midlertidig), Dick Advocaat, Ronald Koeman, Dwight Lodeweges (midlertidig) og De Boer, og de kvalifiserte seg ikke til verden World Cup 2018. I Russland.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *