Nederlandsk funksjoner ‘Mini-Slaton og onkel Darling’ (eksklusiv) | Nyheter

Nederlandsk-basert forhandler nederlandsk har Global Entertainment Global Rights Christian Loss Kommende familiekomedie Mini-Slaton og onkel Darling.

Filmen blir filmet i Stockholm i juli for levering våren 2022; Nederlandske funksjoner lanserer pre-salg på pre-Cannes visninger.

Basert på barneboka til den svenske forfatteren Pizza Lindenbaum, følger historien Ela, med tilnavnet Mina-Slaton, som forventes å tilbringe en uke med sin favorittonkel Tommy. Men når Tommys nye kjæreste Steve dukker opp, er Ella fast bestemt på å frigjøre ham. Manusforfattere er Ella Lemhagen, Jane Weirth og Sarah Sjo.

Åtte år gamle Agnes Colliander Simon J. Spiller med Berger.

Peter Lindblatt og Sarah Sjo forbereder seg på Sveriges Snowcloud-filmer, den norske filmskaperen Nicholas Santo og den nederlandske draktfilmen Vikling’s Marlene slot.

Lowes tidligere filmer inkluderer Pando, Laget med snøhanske.

Lindblot sa: “Etter forberedelsene Shiv sover, Som hadde premiere i 2016 som åpningsfilm til Berlinale Generation K.Plus, og er basert på boka av Pizza Lindenbaum, og vi ønsket å fortsette å jobbe med hans beste historier. Nå som vi har funnet riktig bok, jobbet Christian med sin forrige film etter en flott opplevelse Pando, Vi ser frem til å filme denne filmen med et utrolig talentfullt team.

Hollandske funksjoner, ledet av Pim van Golem, inkluderer skifer, inkludert fellesproduksjon Finland-Norge-Nederland Sizza- Rebel Angel; Kommende belgisk familieeventyr Castley Brothers Presentert av Michael og Andrew von Ostate; Colombiansk serie Historietid med lydeffekter; Og Emmy-vinnende webserie # Martisteed.

READ  Manila Bulletin - GMA Network PH fører til 2021 New York-festivaler

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *