Neil Lennon: Celtic-sjef sier at han ikke vil trekke seg | Fotballnyheter

Neil Lennon sa til Celtic at han ikke ville si opp Barhead-jobben etter å ha blitt fortalt at de måtte få sparken hvis de ville ha en ny sjef.

Hoops «tragiske kampanje sank til nye høyder da de droppet poeng for fjerde kamp på rad etter en 2-2 uavgjort på Livingston.

Kaptein Scott Brown ble utvist fem minutter etter den frustrerte erstatteren når han pakket ut Champions-sesongen.

Som et resultat løp Lennons lag 20 poeng, og Premier League-lederne Rangers har to kamper for hånden, og drømmene deres om en 10-i-rad er nå absolutt døde.

Opprørte Parkhead-troende har allerede gjort sine følelser tydelig de siste ukene, fortsetter Lennon.

Men den nordirske mannen sa: «Jeg vil ikke gå bort, selvfølgelig ikke. Jeg har hatt mer av dette, mer i mitt liv. For en måned siden vant vi trepet.

«Vi har tapt to kamper i ligaen, Europa er ikke nok, vi er utenfor ligapokalen. Men vi er mennesker, vi spilte ikke bra av en eller annen grunn.

«Vi kan analysere det i hjel. Sannsynligvis hadde ingen faner en dårlig effekt, jeg vet ikke. Men de nådde ikke nivået i forrige sesong uten noen fantasi.

“Jeg har ikke endret min praksis, jeg har ikke endret filosofien min, men av en eller annen grunn har mange ikke nådd noe nær sitt nivå.3:04

Høydepunkter i den skotske premiership-kampen mellom Livingston og Celtic

«Hvis klubben vil ta en beslutning, må de ta en beslutning. Du spør feil person om min stilling.

«Jeg er veldig lei av å svare. Alle er interesserte i arbeidet mitt. Du fortsetter å spørre om jeg kommer til å være her. Ellers blir jeg til jeg sier det.

«Det har vært mange (fans som ikke støtter meg) siden jeg fikk jobben. Men vi har vunnet fem av de seks pokalene. Ikke dårlig.»

Lennon trakk seg ut mandag etter å ha angrepet klubbens Dubai-kritikere etter en kontroversiell vintertreningsleir.

Tirsdag 2. februar kl 19:00

Spark 19:45

Men den eneste mannen i det grønne og hvite var Brown, som ble avskjediget i løpet av få minutter etter at han ble introdusert fra benken med sikte på en flammehånd i Livys Jace Cabia.

For første gang siden april 2000 kunne ikke Lennon forsvare lagets defensive visning da han så Hoops ikke klarte å vinne fire seriekamper på rad.

Christopher Azer var den skyldige som slo av da Sierra Brown headet inn foran Livy, men Hoops kom tilbake med Mohamed Elonoussi og Nir Pitton.

Imidlertid fjernet Jay Emmanuel-Thomas i det 60. minutt det imponerende løvenivået til David Martindale, og avslørte svakheten i ryggen.Forhåndsvisning av bildet0:25

Keltisk skyldner Mohamed Elliotssi sier at team og trenerteam vil «fortsette å kjempe sammen»

«Vi må gjøre det bedre, vinne kampen og forsvare oss ordentlig,» sa Lennon.

«I sitt første mål, børster Brown Chris, er det ikke nok. Vi jager spillet og spiller strålende for å komme tilbake til det.

«Å innrømme andre var et dårlig mål. Det var et tegn for oss. Det har vært så mange uavgjorte denne sesongen – syv uavgjorte skader oss virkelig.

«Å sende er skuffende. Scott burde vite bedre. Det er helt unødvendig. Jeg må se på det igjen for å få en kommentar, men jeg sa at det er rødt. Umoral har kostet oss.»

Bilde:
Scott Brown ble sendt på uavgjort Celtic med Livingston onsdag

Martindale hvilte i syv spillere foran søndagens Bedfred Cup-semifinale med St Mirren, men Livy klarte å holde 10 kamper til under den nye sjefen uten å slippe inn.

Han sa: “Jeg var glad for guttene, men frustrert fordi vi kunne ha tatt tre poeng.

“Jeg trodde det var en Stonewall-straff sent i andre omgang, men du bommet.

“Da vi gikk til Celtic 10, fikk vi to gode motangrep, og vi kunne ha gjort det bedre.

«Jeg er skuffet, men guttene går ubeseiret. Jeg er glad for at det kommer til å bli en kamp til.»

READ  England Euro 2020-lag: Man UTDs Mason Greenwood slutter og Jesse Lingard savner

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *