Neptune Energy utstedte seks lisenser i Norge

Neptune Energy kunngjorde i dag at totalt seks nye lisenser er tildelt ved 2020 Awards in Pre-Defined Areas (APAs) kunngjort av Norsk olje- og energidepartement.

Neptune Energy har fire lisenser i Norskehavet og to lisenser i Norskehavet. Alle lisenser ligger nær den eksisterende infrastrukturen i Neptuns eksisterende områder, og fokuserer på viktige muligheter innen eksisterende nøkkelområder i henhold til letestrategien.

Neptuns operatørskap gis på tre lisenser.

Odin Estenson, administrerende direktør i Neptune Energy, Norge, sa: «Vi er glade for APA 2020 Awards. Gjennom denne lisensrunden fortsetter Neptune Energy å utvikle en konsistent forskningsportefølje innen kjerneområdene våre.

«Prisene styrker Neptune Energys voksende posisjon i Norge og understreker viktigheten av norsk kontinentalsokkel i vår globale portefølje.»

Lisenser utstedt:

Nordsjøen (4):
PL1096 (20% og partner)
PL1105S (50% og operatør)
PL1107 (40% og operatør)
PL1110 (30% og partner

Norskehavet (2):
PL1112 (20% og partner)
PL1113 (40% og operatør)

Steiner Meland, Norges viseadministrerende overflatedirektør i Neptune Energy, la til: «Årets ABA-suksess, områdekunnskap, teknologi og organisatoriske fortreffelighet viser at Neptune er verdsatt, spesielt i denne utfordrende perioden for vår bransje.

‘Vi er veldig fornøyd med å ha mottatt seks priser i våre tre store områder. Det er veldig spennende at PL1107 er lisensiert nær Dugong, hvor vi har gjort et av de største oppdagelsene det siste året og vil være godt inn i den ekstra vurderingen innen noen få uker. «

Modne områder på norsk kontinentalsokkel er lisensiert en gang i året i forhåndsdefinerte områder (TFO).

– Noder –

For mediehenvendelser:
Liv Johnny Omdol
+47 97 66 71 37
liv.jannie.omdal@neptuneenergy.com

Neptune Energy Norge A.S.
Neptune Energy Norge er et datterselskap av Neptune Energy. Selskapet driver Kia havn i Nordsjøen. Den har tre drevne utviklingsprosjekter: Fenza, Dua og P1. Neptune Energy Norge er deltaker i til sammen 75 lisenser. For hele året 2019 produserte Neptune 67 kboepd i Norge.

READ  D-1 Norway Tour 2023: Rute og favoritter

Om Neptune Energy Group
Neptune Energy er et uavhengig globalt E & B-selskap som opererer over Nordsjøen, Nord-Afrika og Asia-Stillehavet. Virksomheten har 144 000 netto fat per dag og tilsvarende 2B reserver per dag i 2019. Per 31. desember 2019 tilsvarer 633 millioner fat olje. Grunnlagt av Sam Lightlaw, er selskapet rådgitt av CIC og Carlyle Group og CVC Capital Partners.

For mer informasjon: www.neptuneenergy.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *