Neptune penner Neptune-avtale for Kane-teknologi

Norwegian Free-Rick Technology Company, kjent for sin vert anchor note (CAN) teknologi, har signert en rammeavtale med Neptune Energy og delt informasjon om sine to første prosjekter.

Tidligere i år ble to CAN-leger fra Neotril installert ved to Neptune Energy-forskningsbrønner i Nordsjøen utenfor Norge.

I august kunngjorde Neptune Energy og dets partnere det kommersielle funnet av olje i Dukong-brønnen (PL882) i den norske havnen i Nordsjøen, et av de største funnene i Norge i år.

Den første kampanjen i april var den første distribusjonen av to-brønnskampanjen i Neotril. Dette inkluderer en kan-lege installert i Dukong-brønnen og en annen letebrønn i området.

Den andre kampanjen er planlagt i desember, og halebrønnen vil inneholde en bokslege og en annen vurderingsbrønn.

«Den innovative, nye strategien for å installere to bokser i en mobilisering skaper et overbevisende verdisak. Effektiviteten ved å bruke et installasjonsfartøy i begge brønner sparer kostnader, effektivitet og reduserer utslipp,» sa Neodril.

I følge Neotril har CAN-teknologien allerede vist seg å redusere miljøpåvirkningen med opptil 44% ved bruk av topphull sammenlignet med konvensjonell teknologi.

«Siden ett skip brukes til to brønner, vil det totale utslippet av Neptune Energy i begge kampanjer bli betydelig redusert,» sa Neotril.

Thor Andre Levol. Lav miljøpåvirkning sammenlignet med konvensjonell boring, noe som er av stor betydning for vårt selskap. «

Miljøpåvirkningen reduseres på grunn av komprimert riggtid og behovet for foringsmaterialer.

«Vi estimerer den reduserte riggetiden til 2-4 dager per brønn, noe som også reduserer dugongverdien og borekostnadene for halebrønnen,» sier Levol.

Jostin Alexandersen, administrerende direktør i Neotril, sa: “Vi ser et virkelig gjennombrudd i denne bransjen når vi går vekk fra tradisjonelle teknologier. Kunder ønsker å se en ny, dynamisk tilnærming som eliminerer unødvendige risikoer og kostnader for prosjekter. Hva dette nye prosjektet viser, er at når det gjelder kostnader og miljøfordeler, er tilliten og tilliten til vår verdisak for å levere ytelse reell. «Vi ser frem til å fortsette å samarbeide med Neptune Energy de neste månedene om denne andre kampanjen.»

READ  FLORIDA: NASAs Mega Moon-rakett kom tilbake i garasjen etter en mislykket test

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *