Netflix-abonnenter målrettet av ny svindel

Hackere samler inn informasjon fra tjenesteabonnenter ved å oppmuntre dem til å «oppdatere informasjonen sin».

Flere lesere kontaktet oss for å fortelle oss om en ny svindel som ser ut til å være spesifikt rettet mot abonnenter av Netflix-videostrømmetjenesten.

I følge vår informasjon bruker hackere flere forskjellige e-postadresser for å sende en varselmelding til abonnentene på plattformen i listene deres. De oppfordrer brukere til å «oppdatere sin personlige informasjon», med henvisning til et «faktureringsproblem».

For å forhindre at kontoen deres blir utestengt, inviteres brukeren til å koble til ved å klikke på en lenke og skrive inn informasjonen deres. Hvis han gjør det, risikerer han å se kortet hans bli debitert og spesielt se hans personlige data gjenbrukt av ondsinnede personer.

Flere elementer i den nevnte e-posten gjør det imidlertid mulig å identifisere svindelen ganske enkelt: fra e-postadressen som brukes til det pikselerte bildet som vises der, inkludert en liten stavefeil som gled inn i selve teksten…Veldig viktige detaljer. For i dag konkurrerer hackere innen engineering for å få tilbake informasjonen din. Å se phishing-e-poster er mye mer avansert enn det var for noen år siden. For å unngå å gå i fellen, husk å sjekke disse få detaljene. Vær forsiktig så du ikke opptrer i en nødssituasjon – de fleste hackere i dag spiller med en følelse av at det haster med å hacke kontoen din, noe som indikerer at den snart vil bli utestengt hvis du ikke gjør noe.

READ  Rekordmange ansatte med firmabil

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *