Netflix vil belaste ytterligere €3 for kontodeling

I mange latinamerikanske land tar strømmegiganten nå tilsvarende 3 € for å dele en konto med en bruker som bor utenfor hjemmet.

Siden mars i fjor, Netflix testet I Chile, Costa Rica og Peru en ny faktureringsmetode, som legger til ytterligere €3 for alle abonnenter som deler kontoene sine utenfor hjemmet.

Denne tirsdagen kunngjorde Netflix at de utvider metodikken til å inkludere noen flere markeder. Også Den dominikanske republikk, Honduras, Argentina, El Salvador og Guatemala er nå bekymret.

Hvis de første testene fører til Masseeksodus av abonnenterNetflix virker fast bestemt på å gjøre opp for kundenes dårlige vaner.

Som en påminnelse har Netflixs vilkår for bruk alltid sagt at abonnenter ikke har lov til å dele kontoer utenfor hjemmene sine. I teorien kan derfor ikke en abonnent dele kontoen sin med venner – bare med sin kone, sønn, datter eller til og med potensielle romkamerater.

For å finne ut om det er ekstra fakturering eller ikke, ser det ut til at Netflix avhenger av enhetens geografiske plassering.

Giganten indikerte også at den studerer ulike alternative faktureringsmetoder, før de påfører tilleggsgebyrer til alle abonnentene.

_
Følg Geeko videre FBOg Youtube Og Instagram Så du går ikke glipp av nyheter, tester og tips.

READ  Benchmark Seim fremmer en ny rolle i fiskehelsen - Fish Farmer Magazine

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *