Netflix vil øke prisene sine igjen

Strømmegiganten har annonsert en ny renteøkning i USA.

Nesten ett år etter siste prisøkning på amerikansk jord har Netflix nettopp annonsert en ny prisøkning. Dette gjelder foreløpig bare USAs territorium. Så langt har hver prisøkning i USA ført til alle prisøkninger i resten av verden, noen måneder senere.

Dermed øker abonnementsprisene med $1 til $2, avhengig av formelen. Grunnplanen varierer fra $8,99 til $9,99, standardplanen (HD, 2 skjermer) går fra $13,99 til $15,49, og Premium-planen (4K, 4 skjermer) starter på $17,99 til $19,99.

I Belgia og Frankrike er abonnementene for øyeblikket fastsatt til €8,99 per måned for basisversjonen, €13,49 per måned for standardversjonen og €17,99 per måned for Premium-versjonen. Imidlertid vil de sannsynligvis gjennomgå en lignende økning innen 6 til 12 måneder.

Som allerede var tilfellet med den forrige prisøkningen, vil Netflix sannsynligvis bli gjenstand for mye kritikk. Strømmegiganten rettferdiggjør disse prisøkningene ved å doble innholdet på sin plattform. Imidlertid må den møte hard konkurranse med mange nye aktører som kommer inn på dette markedet. Og å velge dagen for å annonsere en prisøkning er ingen liten prestasjon. Netflix er godt klar over at de fleste nettredaktører ikke jobber i helgene og benytter anledningen til å redusere mediedekningen av denne prisøkningen så mye som mulig.

READ  Dollaren stabiliserte seg etter at amerikanske inflasjonsdata gikk glipp av estimater

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *