Nettkonkurransen i Newcastle har blitt redusert i jakten på den norske stjernen

Newcastle United har fått en livline i jakten på Celtic-forsvarer Christopher Azer, og inngangsnivået for potensielle auksjoner er nå kjent.

23-åringen har vært hos Boys siden 2016 da han skrev en fireårsavtale i klubben. Norway International forlenget kontrakten i 2018 og signerte på Celtic Park i fire år. Det vil si at han kommer inn i det siste året av kontrakten når operasjonene foregår nord for grensen.

Dette er ikke situasjonen Hoops vil se, han kan ha vært på vei før. Macbeth ble først festet til 23-åringen tilbake i mars.

De hadde absolutt et insentiv da norsk sjef Stale Solbagen dukket opp Press for hans Celtic avgang.

“Han må endre ligaen nå,” sa han. “Det er han absolutt. Azar har ikke nok utfordringer i hverdagen.”

Den tidligere Wolves-sjefen antydet at konkurransen ikke var sterk nok til å utfordre den skotske Premier League-midtstopperen. Han vil få den utfordringen i Premier League, og mange klubber blir ivrig kreditert.

Etter å ha blitt opprykket fra mesterskapet, vil Norwich City lede sin virksomhet neste gang. Det sies at de allerede har bydd 10 millioner Rs for den tidligere startproppen.

Den tyske klubben Bayer Leverkusen skal ha betalt samme beløp, men begge er slått ut av klassekameratene. Tilsvarende IdrettsutøvereI fjor sommer ble det foreslått at skandinaverne kunne få 50 millioner meter.

Men det virker overdreven og en figur M 20 millioner ble brukt da Tottenham viste interesse.

Keltene vil be om det ‘passende’ Azar-tilbudet

Det virker Vind Han forlater Glasgow før neste sesong starter. Han ønsker en ny utfordring og har gjort det klart at det ikke vil være i Skottland.

READ  2021 IIHF: Norges ishockeylandslag for menn, forhåndsvisning, live stream, statistikk, liste, tabell og mer

Det er ukjent om Kanariøyene eller Leverkusen kommer tilbake med det forbedrede tilbudet. Men de kunne alle jages bort hvis Steve Bruce prøvde raskt nok å få mannen med de 23 norske hattene om bord.

Det vil være begrenset finansiering for å jobbe med tynesittleder. Men å spille for Celtic-ballen krever ingen økning.

Han vil være fri til å snakke med andre klubber i januar 2022 og vil ikke forlate noe i en periode på 12 måneder. Det vil neppe skje, og auksjonen forventes i fremtiden.

Les mer: Vannslam for den nomadiske Arsenal-passformen etter før-sesongen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *