Nettstedet vil gjennomføre et eksperiment tidlig i 2023


Showet vil sendes tidlig i 2023, kunngjorde Netflix i en pressemelding torsdag, der Robbie Braw, visepresident for komedie, lovet at det ville bli et «uforglemmelig øyeblikk».

Konsernet opplevde en vekstkrise i første halvår, med et nettotap på 1,2 millioner abonnenter, noe som fikk den til å iverksette ulike tiltak for å snu kursen.

Spesielt tilbyr den et nytt, billigere månedlig abonnement fra november, men med reklame, for å tiltrekke seg nye forbrukere og generere ekstra inntekter.

En måte å diversifisere tilbudet hennes er også å eksperimentere med direktesendinger med Chris Rock, som skapte overskrifter i vår da han ble slått av skuespilleren Will Smith på Oscar-utdelingen.

Netflix planlegger også å tilby live sport på sin plattform, ifølge en Wall Street Journal-rapport denne uken.

I det svært konkurransedyktige strømmingsuniverset er det nå florer av plattformer, med rivaler som Disney+ og Amazon Prime Video som allerede lar abonnentene se sport eller livemusikk.

Netflix, som kom tilbake ved å få 2,4 millioner ekstra abonnenter i tredje kvartal, holdt allerede sin årlige komediefestival i Los Angeles. Men programmene som ble presentert under denne begivenheten ble ikke sendt direkte.

READ  «Jeg synes hun er en flott skuespiller»: Guillaume Canet ser tilbake på Angels opplevelse i filmen «Asterix og Obelix»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *