New Zealand: Kvinne dør etter mistanke om haiangrep i nærheten av Auckland New Zealand

En kvinne er død i et mistenkt haiangrep på Nordsjællands New Island.

Lokale medier rapporterte torsdag ettermiddag at han hadde blitt dratt fra vannet utenfor Waihi Beach, en to-timers reise sørøst for Auckland, med beinskader. Nødetatene ble tilkalt, men politiet sa at kvinnen døde på stedet.

New Zealand-politiet bekreftet fredag ​​kveld at 19 år gamle Kayla Marlowe fra Hamilton var drept på stranden.

Den vestlige australske avisen rapporterte at Marlowe vokste opp i WA før han flyttet til New Zealand med foreldrene og søsteren for fem år siden.

«Du hører om haiangrep, men du ville ikke tro det ville være noen du kjenner om en million år,» sa 19 år gamle tante Kylie til den franske avisen.

«Hun hadde tydeligvis en flott tid med vennene sine. Hun er en vakker kvinne, en morsom jente, alltid boble, hva som helst.»

Et vitne som tidligere ikke ønsket å bli navngitt Sa nyhetsnettstedet Stuff Marlowe så Lifeguard svømme rett foran flaggene ikke langt fra stranden.

“Jeg kunne høre noen skrik, og så så jeg IRP [inflatable rescue boat] Gå ut og hent henne, ”sa han. «Tilsynelatende var vennene hennes veldig opprørte.»

Badevakter hentet henne raskt, og de prøvde desperat å holde henne i live med CBI, sa han.

Et annet vitne, Elliott Hall, og paramedikere utførte en HLR på kvinnen i mer enn 20 minutter.

Etter lokale folk og ferierende Han tente lysene Til minne om offeret. «Det kunne ha vært noen av oss, så vi trodde vi skulle ta en drink for den involverte personen,» sa bosatt Mark Wilson til Stuff.

READ  LIVE - Krig i Ukraina: Zelensky rapporterer ukrainske "motoffensive tiltak", men snakker ikke om storoffensiv utarbeidet av Kiev

Han sa at han svømte på stranden da han fikk beskjed om å komme seg ut av vannet torsdag ettermiddag. Han skjønte ikke hva som skjedde før redningshelikopteret landet.

Han sa at han ofte hadde sett haier i området, og at han mente haien som var involvert i angrepet var en stor hvit.

Det siste farlige haiangrepet i New Zealand fant sted i 2013 Da 46 år gammel filmskaper Adam Strange ble drept Utenfor Murray Beach nær Auckland.

Mer enn 60 haiarter er kjent for å svømme i New Zealands farvann, men angrep er sjeldne. Det siste farlige haianfallet fant sted i 2018 utenfor kysten av Belize i nordvest i Auckland, ifølge New Zealand Police-nettstedet.

Politiet har sendt saken til dødsstraff.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *