Nicole Falciani og Eric Chad: –

Et halvt år har gått siden det sjokkerende bruddet mellom det daværende forlovede paret, den svenske artisten Eric Chad (30) og innflytelsesrike Nicole Falciani (23). Ekteskapet ble annullert, og det var en rekke overskrifter i svenske medier.

Falciana har åpent uttalt at hun er ødelagt, og at separasjon ikke er noe hun ønsket.

Det tok imidlertid noen måneder for Tsjad å løslate bruddet, og da kom årsaken til det fram. I et nylig fjernet Instagram-innlegg skrev artisten det Han avsluttet det Han har det ikke bra i forholdet til Falciani.

Resultater: Omid og Eiselin ble nummer to i årets sesong «Love Island in. De avslører nå at det er en beslutning mellom dem.
Se også

– Jeg liker ikke personligheten min

Sistnevnte valgte å vente så lenge på å få sin ekskjæreste til slutt.

– Du trenger ikke vente lenge på å konkludere med at du faktisk skal være gift, sa han i en podcast tidligere Uptonbladet.

Nå skriver han imidlertid om hva som virkelig skjedde på Instagram. Etter et spørsmål fra en av tilhengerne, svarer Falciani åpent og deler om bruddet og hva slags forhold han har til Tsjad til dags dato.

«Kort sagt, det som skjedde var da han sa at han ikke likte den blå min, han ikke likte personligheten min. Han kom på noe da vi giftet oss, etter at han valgte å være fri, etter at vi var sammen i fem år,» skriver han i begynnelsen av Instagram-historien.

Ut av det blå: Nicole Falciani sier at Eric Chad ikke liker personligheten hans.  Foto: Skjermbilde fra Instagram
Bortsett fra det blå: Nicole Falciani sier Eric Sade ikke liker personligheten hans. Foto: Skjermbilde fra Instagram
Se også

Til slutt skriver Falciani at hun ikke har noe med Sadie å gjøre og at hun ikke vil ha dette.

Chad har ennå ikke kommentert Falcianis Instagram-historie.

Musikk: Benjamin Ingroso er en populær artist og TV-profil som liker å være deprimert. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Ilertson. Video: Thea Hope. Klipp: Injepjork Iverson / Red Carpet
Se også

Delarbeid

I løpet av tiden han og Sadie var et par, ble de kalt festtatoveringer under en ferie i Los Angeles i 2018. Falkiani avslørte dette på Instagram for et bilde av tatoveringen.

«Tidligere i år, da vi var i Los Angeles, tok jeg også en vilkårlig beslutning om å brenne for å få passende tatoveringer. Veldig osteaktig, men jeg kunne ikke bry meg mindre. Jeg elsker ham uendelig,» skrev han da.

Festtatoveringene var uforgjengelige på begge hender og inneholdt portretter av Disney-figurene Minnie og Mickey Mouse.

Disse tatoveringene er noe Falciani vil be sine supportere om. Mange lurer på hva hun skal gjøre med tatoveringen, nå er hun og Tsjad ikke et par.

«Ærlig talt, jeg er ikke så bekymret. Jeg tror ikke jeg vil fjerne den med en laser, men jeg vil tatovere den i fremtiden,» svarer hun på Instagram-historien.

World Vote Range: Bianca Ingrosos største ønske er å finne en gutt hvis mor, Bernila Wallgren, kan sove med. Da vi møtte dem i Sverige, var en av de mest kjente norske kameratene vi viste veldig spent. Reporter: Henriette Ilertson. Video: Thea Hope / Red Carpet
Se også

Fikk kjærlighet på hver side

Det skal imidlertid bemerkes at de to fant kjærligheten igjen på sin egen side etter splittelsen. Falciania avslørte i bloggen sin i oktober at hun er forelsket.

– Jeg lever livet. Jeg beundrer. Jeg er forelsket. Jeg lar den følelsen føles, skrev han Avsløre.

Chad på sin side har tilbrakt mesteparten av ferien i sommer med svensk innflytelse Hannah Schonberg (22), som har eksistert lenge. Jeg lurte på om de begge fant tonen.

I følge Uptonbladet De to har flittig delt bilder fra de samme stedene på sosiale medier, og i sommer var de på ferie på Ibiza samtidig.

READ  Hjemme med rutefly etter en urolig uke med landslaget - VG

Kjærlighetsryktene fikk imidlertid særlig fart da Shanberg delte et bilde på Instagram-historien i oktober. På bildet ble Sade sett kysset 22-åringen i pannen.

Romantikk: Denne filmen ga drivkraften til kjærlighetsryktene mellom Hannah Schonberg og Eric Zadeo.  Foto: Skjermbilde fra Instagram
Kjærlighet: Filmen ga drivkraft til kjærlighetsryktene mellom Hannah Schonberg og Eric Zadeh. Foto: Skjermbilde fra Instagram
Se også

Rett etterpå delte Chad en video av Schonberg som ble filmet fra et middagsfest, og han skrev «baby» til videoen. Avsløre.

Nylig la imidlertid de to Sch ப nberg ut et kjærlighetsbilde sammen på Instagram, som mange anser for å være en bekreftelse på at de har blitt et par.

For filmen skrev influencer: «Butterflies». I kommentarfeltet har det vært komplimenter om hvor gode de begge er, og Sade bestemte seg for å legge ut en kommentar i form av tre emojier som røde hjerter.

Les mer: Om kjærlighetssorg: – Det var vanskelig

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *