Nintendo erkjenner Joy-con-drift-problemet (halvhjertet).

Til tross for mange klager fra spillere Nintendo har ikke offisielt godkjent Joy-Con Drift. Men når Switchs femårsjubileum nærmer seg, går selskapet med på å oppgradere kontrollerene. Dette tyder på at det faktisk var et problem som skulle løses.

Som en påminnelse, Joy-con drift er et problem som påvirker bryterkontrollere, Forårsaker uønskede bevegelser i spill. Den nåværende driften siden konsollen ble introdusert ville blitt løst med bruken av OLED-bryteren. Duck Bowser, administrerende direktør for Nintendo i USA, forklarer dette til våre kolleger på The Verge.

Vi fokuserte på konsoller som folk sendte tilbake til oss, og mer Når det kommer til Joy-Con, har vi fortsatt å gjøre generelle forbedringer, inkludert den analoge pinnen. Den siste versjonen av konsollen, Nintendo Switch OLED, har den samme omarbeidede analoge pinnen, som nå er tilgjengelig på de nye Nintendo Switch- og Nintendo Switch Lite-modellene.

Vi kan si at konsernsjefen velger sine ord med omhu. Men skal vi tro påstanden hans, må den nye Joy-Khan bli mindre berørt av raset. Gode ​​nyheter for spillere og Nintendo, som har møtt mange klager på dette.

Men før vi sier suksess, la oss huske det ifølge Nintendos Go Shiota, Joy-Con driftkontrolleren er festet til klesklypen og er vanskelig å unngå.. “Bildekk slites når bilen er i bevegelse fordi de hele tiden gnir seg mot bakken“, forklarer han.”Med dette problemet i tankene lurer vi alltid på hvordan vi kan forbedre levetiden og opprettholde funksjonen samtidig. En som vi fortsetter å lese. Størrelsen på plagget avhenger av faktorer som sammensetningen av materialene og mønstrene, Vi tester stadig veterinærer som er mer sannsynlig å slite ut.

READ  Forbedret boreteknologi for War Energy Ops

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *