Nintendo Switch Online: Tre Mega Drive-spill inkludert meitemark Jim er nå tilgjengelig

Nintendo Switch-abonnementet tilbyr tre «nye» Mega Drive-spill fra 15. september.

Og de mest nostalgiske vil glede seg over å vite at denne gode gamle meitemark jim vil være en del av det. David Perrys kultspill har ikke mistet noe av sin sjarm og spesielt velstelte animasjoner, og dette er en mulighet til å (gjen)oppdage eventyrene til denne meitemarken som ingen andre.

De to andre tilleggene er mindre populære. Er om Alice Dragon Y Tors historie.

Førstnevnte har ikke blitt gitt ut på nytt av oss siden utgivelsen i 1992 (men vi vil merke en passasje om Mega Drive Mini). I denne tittelen, som inkluderte deltakelsen av Gainax-studioet, kjemper vi med lyn gjennom visuelt meget vellykkede nivåer.

Det andre, kjent på den andre siden av Atlanterhavet som Beyond Oasis, er et actionspill i isometrisk visning, som SEGA allerede har gitt ut på nytt ved mange anledninger i mange samlinger.

Husk at for å få tilgang til disse tre spillene, så vel som resten av Mega Drive-katalogen som allerede er tilgjengelig, må du abonnere på Nintendo Switch Online + tilleggspakke, det vil si «premium»-versjonen av abonnementet. Tell 39,99 euro i året for å nyte Mega Drive-spill, Nintendo 64 og noen ekstra bonuser.

READ  Politijournal | Nyheter, sport, jobber

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *