Nord-Irland vs USA: Conor skader for å lage første internasjonale start i stedet for Bailey Peacock-Farrell | Fotballnyheter

Ian Broclow fortalte Sky Sports News at Connors skade i Nord-Irland mot USA ville gjøre sin første start.

Barclays kunngjør beslutning om å lansere Celtic-keeper i vennskap mot USA på søndag Sky Sports – Laget mot Italia, mer enn forrige kamp i Nord-Irland.

Bailey Peacock-Farrell ble valgt til å starte kvalifiseringskampanjen for verdensmesterskap 2022. Han fikk kritikk for sin opptreden i Nord-Irlands 2-0-nederlag, selv om Barrack Burnley sier at han er fornøyd med keeperens utvikling.

Søndag 28. mars kl 16:55.

Å sparke 17:05

Den forsinkede erstatningen i vennskapet mot Costa Rica i juni 2018 så ut til å være skadelig for landet hans.

Han kom i det 73. minutt av kampen, da Nord-Irland allerede hadde falt 3-0 i San Jose.

Risk har bare spilt seks ganger for Celtic-laget denne sesongen, med hans siste opptreden med en 0-0-uavgjort hjemme mot Livingston i januar.

Høydepunktet i den 23 år gamle sesongen vil uten tvil redde to straffer i Celtics skuddseier over Harts i finalen i Scottish Cup 2019/20, som ble forsinket til desember.Italia 2-0 Nord-Irland3:04

Høydepunkter fra Italia og Nord-Irland fra FIFA World Cup European Qualifying Group C

I likhet med risikoen forventes også Agrington Stanley-angriper Diane Charles å spille i Nord-Irland mot USA. 25-åringen – født i England – er sammen med laget for første gang og debuterer på Windsor Park.

Charles ‘medspiller Kyle Lafferty blir lagets kaptein for første gang, mens Newcastle-forsvareren Jamal Luis er i stand til å spille etter at han kom tilbake til trening etter et hofteproblem som holdt ham utenfor nederlag.

Etter søndagens vennskap mot USA, vil Nord-Irland gjenoppta Bulgariens VM-kvalifiseringskamp på onsdag, og live på Sky Sports.

READ  England bowler Mark Wood er "komfortabel" på slutten av IPL

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *