Norge 2021: Bli kjent med deltakerne i tredje heat – Eurovisioner

En frittalende homofil, to deltakere fra juniorutgaven av Melody Grand Prix og en bråkmaker. Deltakerne orienteres om den tredje norske heatet denne lørdagen. Her er en nærmere titt på de fire handlingene.

La meg fortelle deg akkurat nå at denne varmen har fire handlinger ukjente for bredere befolkning i Norge. Sammenlignet med første og spesielt andre heat ser det ut til at den norske kringkasteren NRK mer eller mindre skiller deltakerne i heat. De kan ha en grunn bak tildelingen, men nå er det veldig vanskelig å finne.

Her er en nærmere titt på de fire deltakerne som konkurrerer i varmen til den tredje norske Melody Grand Prix denne lørdagen 30. januar:

DagligVær deg selv

(Tekstforfattere: Christian Ingrikitson, David Thullin og Tina Mathewsen)

17 år gamle Dinae holder det sorte beltet i karate, men musikk og dans ser nå ut til å ta mesteparten av interessen hennes. I 2014 tok dansen ham til TV-talentprogrammet «Norske Talent», der han nådde semifinalen. I 2017-utgaven av Melody Grand Prix var hun danser for Amina Sewali. Før det deltok han i det norske Melody Grand Prix Junior-showet; «MGPJR» i 2016. Senest deltok han i Idol i 2020.

Dine er halvt etiopisk, en del av sangen hans blir sunget i Ahmari denne gangen. Hvis denne sangen skal nå Eurovision-scenen, er dette første gang den blir hørt i den språkkonkurransen.

Big Daddy CarstonSmil

(Tekstforfattere: Carsten Doll Marcussen, R. Nachet og Paul Kawsla Sverdsen)

Kan en rapper være homofil? Selvfølgelig kan dette virke som et rart spørsmål så mye han kan. Men nå fikk 32 år gamle Carsten Doll Marcussen mye oppmerksomhet i 2016 da han kom ut fra ingenting. Fire år senere er han (ifølge NRK) fortsatt Skandinavias eneste homofile.

READ  Norges statsfond hadde et overskudd på 131,1 milliarder euro i første halvår

Han har opptrådt på forskjellige Pride-arrangementer under navnet Big Daddy Carsten, og han sier om denne melodien Grand Prix-deltakelse “Proud of Melody Grand Prix TV Jeg måtte være i det ”.

EmmyWitch Woods

(Tekstforfattere: Olly Agros, Elsa Selleswick og Morton Frank)

20 år gamle Emmy Christine Guttlesroot Christiansson deltok i 2015 Norwegian Junior Show MPGR. Broren hennes deltok for fire år siden, og familien hennes sier Emmy synger før hun til og med begynner å snakke. For tiden studerer Emmy visuell kommunikasjon ved universitetet, men musikk er fortsatt en stor del av livet hennes.

Emmy sier hun drømmer om å delta i Melody Grand Prix halve livet, men trodde aldri hun ville gjøre det.

Ole HeartsV R Norge

(Tekstforfattere: Rain Melby von Vleit, Eric Nass, Ole F.

Han kaller seg en trøbbelmaker, 24 år gamle Ole Hartz. Fra en ung alder visste han at han ville ha musikk, så han tok forskjellige leksjoner om hva han kunne finne; Som piano, trommer. Han skriver mye av sin egen musikk og er også en av låtskriverne på denne melodiske Grand Prix-platen. Han pleide å utføre solo på scenen, så det ville være nytt for ham å ha seks dansere og et stort show.

Melody Grand Prix 2020-finalister

Nedenfor er en liste over handlinger som allerede har kvalifisert seg til den norske finalen 20. februar 2021.

  • Rally – Helt (Vant andre heat)
  • Blowing Mafia – Løs akattum (Vant første heat)
  • TIX – Ut av mørket (Forkvalifisering)
  • Atlee Peterson – World on Fire (Forkvalifisering)
  • Stavanger kamerater – Barndomsgater (Forkvalifisering)
  • Gaja Road – Føl igjen (Forkvalifisering)
  • Ren Alexander – Store åpne øyne (Forkvalifisering)
  • KEiiNO – Monument (Forkvalifisering)
READ  Håndball: PSG Hand lanserer seriøse ting i Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *