Norge (4-0): Frankrike er på rett vei

Frankrike fikk en flott start på forberedelsene til VM i Brasil i går kveld ved å dominere Norge 4-0 på Stade de France.

Fortsettelse under denne annonsen

To uker før VM-start i Brasil har det franske laget startet sine forberedelser på best mulig måte. Gårsdagens 4-0-seier over et uangripelig norsk lag ga de blå en siste sjanse til å underholde supporterne på Stade de France før de satte kursen mot langt vakrere fotball.

Første omgang var imidlertid ingen cakewalk for Didier Deschamps» menn. Mens Frankrike raskt tok ledelsen med Paul Pogbas heading fra Valbuenas perfekte innlegg, lot ikke Norge gå, og konfiskerte ballen til tider. Men til tross for noen innrykk på de blås overflate, visste ikke Per-Mathias Hagmo-trenede utvalg hvor farlig det var.

Etter pause ga Frankrike oss igjen en fest med ballen. Valbuena ga Giroud sin andre assist 5 minutter ut i andre omgang. Arsenal-spissen sendte ballen inn i nettmaskene med en fin volley ved inngangen til området. Etter å ha kommet inn, gjorde Remy ting verre ved å vinne en head-to-head mot den norske keeperen, og Giroud kom til slutt dit med sin dobbel på Valpoonas tredje assist.

Fortsettelse under denne annonsen

Før de møtte Paraguay i Nice og Jamaica i Lille, viste de blå god teknisk og kollektiv mestring, noe vi håper å finne ut av i den første kampen i VM mot Honduras 15. juni.

READ  Nye spilleautomater med gullfeber

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *