Norge: Brokollaps fører til at to kjøretøy faller i vann, ingen personskader

Stor frykt. En trebro kollapset i Norge mandag morgen og kastet en personbil og en lastebil i vannet, opplyser norsk politi, og forårsaket ingen personskader.

Tidligere på morgenen meldte lokalt politi på Twitter at en privatbil og en lastebil ifølge vitner falt i vannet da Treton-broen sør i landet kollapset.

«En bil havnet i elven og tilhengeren til den store lastebilen ligger i vannet. Begge sjåførene så ut til å ha god helse, sier en politibetjent Terje Groksad til TV2-kanalen.

Andre som falt i vannet?

TV-opptak viste en bil delvis nedsenket på dekket av elvebroen i Gutbrandsthalslagen og en lastebil på toppen av et annet kollapset stykke infrastruktur et lite stykke unna. Lastebilsjåføren ble fraktet i sikkerhet.

– Vi kan ikke være sikre på om det var andre personer på brua, men foreløpig har vi ingen informasjon om andre personer som falt i vannet, sier Terje. la Crockett til. Trettenbroen ble åpnet i 2012 og er en 148 meter lang og 10 meter bred trekonstruksjon som krysser Gutbrandstlslagen på en bivei. Det er toveis vei og gangsti for kjøretøy.

READ  3 omkom i flyulykke

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *