Norge: Brokollaps fører til at to kjøretøy faller i vann, ingen personskader

Stor frykt. En trebro kollapset i Norge mandag morgen og kastet en personbil og en lastebil i vannet, opplyser norsk politi, og forårsaket ingen personskader.

Tidligere på morgenen meldte lokalt politi på Twitter at en privatbil og en lastebil ifølge vitner falt i vannet da Treton-broen sør i landet kollapset.

«En bil havnet i elven og tilhengeren til den store lastebilen ligger i vannet. Begge sjåførene så ut til å ha god helse, sier en politibetjent Terje Groksad til TV2-kanalen.

Andre som falt i vannet?

TV-opptak viste en bil delvis nedsenket på dekket av elvebroen i Gutbrandsthalslagen og en lastebil på toppen av et annet kollapset stykke infrastruktur et lite stykke unna. Lastebilsjåføren ble fraktet i sikkerhet.

– Vi kan ikke være sikre på om det var andre personer på brua, men foreløpig har vi ingen informasjon om andre personer som falt i vannet, sier Terje. la Crockett til. Trettenbroen ble åpnet i 2012 og er en 148 meter lang og 10 meter bred trekonstruksjon som krysser Gutbrandstlslagen på en bivei. Det er toveis vei og gangsti for kjøretøy.

READ  Norge graver dypere for å tappe karbonlagringsbommen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *