Norge bygger et nytt hvalmuseum i form av en hvalhale

Norge er allerede hjemmet til noen fantastiske arkitektoniske underverk, og nå er landet klar til å legge til et nytt under som er like fengende. Den nye inngangen er Hvalmuseet, som skal bygges i form av en hvalhale som kommer ut av vannet utenfor sørkysten av Norge! Museet er i utgangspunktet et pedagogisk senter hvor man kan få en vakker kystutsikt og et innblikk i landets marine liv.

Fantastisk arkitektur designet av det danske arkitektstudioet Torde Montroop.
Hval, Bygges i kystlandsbyen Antennas, på øya Andia, som er kjent for å være hjem til forskjellige hvalarter.

Hvert år kommer turister mange steder for å nyte muligheten til å se hvalen. Fra å se på hvalen til å mate hvalene, kan turister delta i mange interessante aktiviteter her.

Den beste tiden å oppdage pilot-, vågehval- og sædhvaler i nærheten av antennene er mellom juni og august. Man kan enkelt se disse hvalartene på denne tiden av året. For å se spekkhoggene og de berømte knølhvalene, krysser de havet her i løpet av trekksesongene og besøker dette stedet i de kalde vintermånedene.

Norge utvikler et nytt hvalmuseum i form av en hvalhale

Hvalsafari kan beundre alle de vakre sjødyrene fra museets buede tak. Grunnlegger og kreativ direktør Torde Mondroop informerte de lokale media om at museets design var inspirert av ingenting annet enn dets naturlige miljø. Han sa: «Overflaten over og under vannet er en kontinuerlig hud, som forvandler vannoverflaten til en enkelt seksjon over og under.» Museet vil inneholde hvalerelaterte gjenstander i utstillingsrommet. Det blir et hotell og en butikk.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *