Norge deltar i FNs sikkerhetsråd for gruvedrift

8. april 2021 sendte den norske ambassaden en takkemelding som lyder:

Vietnam og den nyutnevnte utenriksministeren Pui gratulerer sønnen med suksessen med den tidlige åpne diskusjonen i FNs sikkerhetsråd om gruvedrift.

Gratulerer til Du Lin Norsk People’s Assistance Vietnam (NBA) provinsiell prosjektleder i Guangdai-provinsen for din sterke og tankevekkende tale i diskusjonen. Kvinner spiller en nøkkelrolle i MineAction og den store dagsorden for fred og sikkerhet.

I møte med diskusjonen gjentok norsk utenriksminister Jens Friedrich Holt sitt sterke engasjement for å forhindre ytterligere sivile tap og skader fra Norges antipersonlighetsgruver, IED og eksplosive krigsrester. “Å sikre inkludering av kvinner i tillatelsesordninger vil være til stor fordel for programmet og samfunnet.”

Han pekte på det faktum at “i noen land med væpnet konflikt har antallet dødsfall økt proporsjonalt på grunn av bruken av landminer forbedret av frivillige organisasjoner.” Det er behov for å finne måter å motvirke denne dødelige trenden. Til slutt ba Jens Friedrich Holt alle nasjoner om å bli med Konferanse om gruvedrift og murvåpen.

Og stolthet Norske folk hjelper Vietnam / Norsk Folkehjelp Lao PDR Norsk Folkehjelp, Og de ansatte for gode bidrag og bidrag til min virksomhet i Vietnam og Laos.

Merkelapper: Konferanse om gruvedrift og murvåpen Norsk folk; Aid Laos PDR Norway People’s Assistance Vietnam (NBA)

READ  Politiet holder en Halloween-fest med mer enn 50 mindreårige

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *