Norge får kaffevirksomhet | Nyheter

Norge – En kaffe full av både vikinger og trojanere ble oppdaget i den vestlige fylkesbyen Orangeburg som deler navnet med landet Norge.

Danmark-Olar videregående studenter og studenter (vikinger), Hunter-Kinard-Tyler alumner og studenter (trojanere) drakk sitt. Innbyggerne i Norge drakk det som byens offisielle kaffeblanding – en blanding kalt Norge opprettet av Wayne Ross. Ross er eieren av det nye stedet for kaffe og ting i byen. Han eier også et sted i Orangeburg og en food truck.

Det sa Norges ordfører Tracey Clemons, som var på stedets nylig åpning på Savannah Hoe 8406. Norges blanding er sterk.

I løpet av de første 30 minuttene av den store åpningen trengte mer enn 20 borgere seg til handling og gikk ut døren for å nyte denne drinken og / eller andre Ross-varer. Arbeidet var konstant opptatt hele dagen.

Om kaffen og greiene sa Clemons, “Vi er glade for at Mr. Ross har valgt å flytte virksomheten sin til byen Norge. Hun har allerede gjort et stort inntrykk i samfunnet. Jeg er en kaffeelsker, og det er mangfoldet av menyen som gir den smaken til byen. ”

Menyen inneholder forskjellige typer kaffe og kaffedrikker som latte og cappuccino, for eksempel brus og juice som pina colada, bakverk, frappes, iskrem, popcorn og sitron.

Kafeen har gratis Wi-Fi og tilbyr forretningstjenester som kopiering, faksing og utskrift.

Parler sa Ross var en ROTC-trener, men har også mye erfaring i kaffebarer og har mye erfaring med mobiltelefoner.

Åpent fra onsdag til lørdag fra 7 til 15

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *