Norge får kaffevirksomhet | Søtet

RON BAXLEY JR. T&D Reporter

Norge – En kaffe full av både vikinger og trojanere ble oppdaget i den vestlige fylkesbyen Orangeburg som deler navnet med landet Norge.

Danmark-Olar videregående studenter og studenter (vikinger), Hunter-Kinard-Tyler alumner og studenter (trojanere) drakk sitt. Innbyggerne i Norge drakk det som byens offisielle kaffeblanding – en blanding kalt Norge opprettet av Wayne Ross. Ross er eieren av det nye stedet for kaffe og ting i byen. Han eier også et sted i Orangeburg og en food truck.

Det sa Norges ordfører Tracey Clemons, som var på stedets nylig åpning på Savannah Hoe 8406. Norges blanding er sterk.

I løpet av de første 30 minuttene av den store åpningen trengte mer enn 20 borgere seg til handling og gikk ut døren for å nyte denne drinken og / eller andre Ross-varer. Arbeidet var konstant opptatt hele dagen.

Bystyret i Norge: Ordføreren i Norge diskuterer sanitærspørsmål

Om kaffen og greiene sa Clemons, “Vi er glade for at Mr. Ross har valgt å flytte virksomheten sin til byen Norge. Hun har allerede gjort et stort inntrykk i samfunnet. Jeg er en kaffeelsker, og det er mangfoldet av menyen som gir den smaken til byen. ”

Menyen inneholder forskjellige typer kaffe og kaffedrikker som latte og cappuccino, for eksempel brus og juice som pina colada, bakverk, frappes, iskrem, popcorn og sitron.

READ  Dollaren kom tilbake til sitt laveste nivå på flere måneder på grunn av rebound i risikoappetitt

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *