Norge FIS-Sport truer Info-Sky

Et lag til

Vi gjentar, vi kan sikkert forstå nordmenns motivasjon og ønske om russerne, men derfra hver dag publiserer artikler og intervjuer mot, nå trusler, begynner det å bli veldig tungt.

Selvfølgelig ikke, og dets norske ledere og idrettsutøvere, det gjelder all langrenn, at de er i ferd med å senke en disiplin som ikke trenger deres ord og deres ideer.

Etter trusler fra en storsponsor, Koop, truer Don’t Name It, som er direkte representant for Norges Skiforbund, FIS med å boikotte neste verdenscup.

«For oss er det klart at hvis en russisk eller hviterussisk idrettsutøver tar starten, vil vi ikke være der.» Torbjørn Skogstad, medlem av konsortiet, forklarer til NTB.

«Situasjonen i dag er enda verre enn den var i mars, så vi har ingen tvil om å oppheve dette forbudet. Vi utelukker ikke å gi opp verdener om nødvendig.»

Så her er nordmennene, trolig fulgt av svenskene om noen timer, som begynner å true med FIS, gjør litt modige greier, patetiske.

Dette ønsket og ønsket om å blande politikk med uskyldige og ansvarlige idrettsutøvere på noen måte i dagens situasjon er utålelig.

For å konkludere er FIS stort nok til å vite hva du skal gjøre. La alle tørke foran døren sin…

READ  Granite PR feirer suksessen til det siste Gateway -arrangementet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *