Norge: Forbud mot vannlating i retning Russland på grunn av smerten ved en større bot

Viktig
Et nytt skilt plassert av fremmede nær den norsk-russiske grensen minner turister som ble tatt til fange om at det er forbudt å tisse i russisk retning – vel, smerter i hele kroppen.

Skrevet på engelsk, den håndlagde plaketten på elven som skiller Norge fra Russland understreker «Ikke uriner i retning Russland» og er plassert ved siden av et offisielt skilt. Overvåking av norske grensevakter.

“Denne identifikasjonen ble gjort av velmenende personer som advarte om intetanende angrepsadferd,” sa den norske grensekommissæren Jens-Arne Holland, som bekreftet opplysningene på nettstedet Parents Observer. Lovbrytere vil bli bøtelagt med 3000 kroner (290 euro).

“Vi følger grensereglene strengt”

Dette stedet er populært blant turister, og ligger ved bredden av Jakobselva, noen få meter unna, hvorfra du lett kan se den russiske siden. – Å urinere i naturen er ikke en skam, men det kommer an på synspunktet. Her kommer det inn under loven om forbud mot grenseoverskridende angrep, forklarte Jens-Arne Høilund.

Spesielt slår en norsk lov fast at det er forbudt å delta i «grenseangrep mot den berørte nabostat eller dennes tjenestemenn». Ifølge Jens-Arne Høilund er hans plikter å sørge for etterlevelse av avtalene som regulerer naboforholdet mellom Norge og Russland, og russiske tjenestemenn har aldri klaget på fakta som denne identiteten varsler om.

Parents Observer minnet imidlertid om at fire personer ble arrestert av norske grensevakter etter å ha kastet stein i Russland for noen år siden, og at en kvinne som ble filmet av kamera i vinter ble bøtelagt med 8.000 kroner for å ha krysset en annen med venstre hånd. Side av grensen.

READ  Mystiske spekkhoggere fra Norge forlater Norge i den første kampen mellom de to landene

“Vi kan fastslå at dette er strengt, men vi håndhever grensereglene strengt,” sa Jens-Arne Holland. Norge holder NATOs nordgrense mot Russland i 197,7 km i Arktis. De to landene har historisk sett hatt gode forbindelser, men disse har blitt anspente siden Russlands invasjon av Ukrainas Krim-halvøy i 2014.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *