Norge godtar å øke avgiftene for gjenvinnbare produkter

Norge – Select Board godkjente torsdag en gebyrforhøyelse for Norsk-parisisk fastavfallsbyrå.

Økningen vil bli pålagt innbyggere som etterlater resirkulerbare produkter på Brown Street Transportation Station.

Nancy Lee Piper fra NPSW deltok på et styremøte torsdag for å diskutere renteøkningen. Hun sa at den nåværende tariffen for freon og dekk bare dekker 77% av kostnadene for gjenvinning av materialer. Hun sa at avgiftsøkningene fortsatt holder kostnadene lavere enn resirkulering i nabolandene.

«Vi prøver å være rettferdige med entreprenørene og byggherrene,» sa Piper.

For eksempel vil gjenstander som inneholder Freon, som kjøleskap, avfukter og klimaanlegg, øke fra $ 10 til $ 12. Dekkgjenvinningsgebyret vil øke med $ 1. De fleste andre varer vil øke $ 1 eller $ 2.

Avgifter for bulkmaterialer, som helvetesild eller skifer, vil øke fra 10 cent per pund til 15 cent per pund.

NPSW tar ikke betalt for bortskaffelse av husholdningsavfall.

Norge og Paris bidrar med like mye til budsjettet for å dekke driftsutgiftene. Paris besto den nødvendige avgiftsøkningen i forrige måned.

Økningene skal tre i kraft 15. februar.

På andre områder diskuterte rådet tidsplanen for utvikling av kommunens budsjett 2021-22. Utvalgte vil begynne å vurdere avdelingssøknader på mandager fra 8. mars, med tre eller fire divisjoner observert hver uke. Huset og budsjettkomiteen forventes å stemme over budsjettet innen 15. april, for å være klar for årsmøtet i juni.

Selectors vil representere Russell Newcomb og Ryan Lauren styret i kontraktsforhandlinger med fagforeningen som representerer Public Works Department.

Styret godkjente en bingo lisens til Town & Country Community Center Association.

Før styremøtet fant det sted et spesialmøte i byen for å godkjenne $ 17 677,40 for å fullføre kjøpet av Mack-plogbilen i 2020. Byen hadde bevilget $ 150 000 fra et Volkswagen-tilskudd og en reservekonto på $ 50 000 motorveibiler til en total kostnad på $ 217677,40. Artikkelen gikk uten innsigelse.


Bruk skjemaet nedenfor for å tilbakestille passordet ditt. Når du sender konto-e-posten din, sender vi en e-post med en tilbakestillingskode.

» den forrige

neste »

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *