Norge Graham / Euro 2022 / Gr. A / England-Norge / Nær SOFOOT.com

Caroline Graham Hansen er en av de beste spillerne i verden, i skyggen av den hjemvendte Ada Hegerberg, bortsett fra at Alexia Butellas blir med på laget i Barcelona. Den kunnskapsrike nordmannen er en sann depot for utvelgelsesspillet hennes denne mandagen når hun møter de engelske vertene, og har ennå ikke fått den anerkjennelsen hun fortjener.


Modifisert

07.11.2022 kl. 09.00.

Euro 2022

sendt

Du trenger bare å se på Ballon d’Or-vinnerne for å innse det. Hegerberg, Rabino, Butellas: De tre mesterne skylder sin aura til både sine sportslige prestasjoner og sin medievekt. Det kan også Caroline Graham Hansen hevde. Hun valgte stillhet. Nordmannen imponerte imidlertid allerede ved VM 2019, hvor han var spilleren som klarte flest trippel, mens laget hans ble stoppet i kvartfinalen. I år ser Barça-spilleren ut til å være på vei til å lage coveret igjen i år. Disse 90 minuttene tilbrakt på plenen under stunningen vitner Norge vinner mot Nord-Irland (4-1).

Da euroen startet, kom han til å sverte omdømmet til disse nordirerne ved å feste dem til tre små broer. Det viktigste var at han klarte å deponere en kaviar på hodet til Kuro Raiton, som han ikke lyktes med å konstruere. Den viktigste spilleren i Martin Sjögrens oppsett, Graham Hansen kommer bare sjelden frem, med Ada Hegerberg i uttak eller Alexia Butellas i Barcelona. En sann kjetter med tanke på talentet hans.

READ  Hvilke aksjer bør jeg kjøpe nå?

«Det var en av årets beste, og den vant ingen priser. Men jeg tror hun ikke brydde seg.» Luis Cortes, treneren hans i Barça

Klubbenes ess som appellerer til deres hjerter


«Jeg visste at hun ville nå langt. Jeg visste det fordi hun hadde to viktige egenskaper som ofte finnes hos store spillere: trening og ydmykhet.Treneren hans Øyvind Eide i klubben FK Stabæk, hvor han fikk sin profesjonelle debut mellom 2012 og 2014, er enig. Hun var lett å trene, jeg kunne gi henne ærlige anmeldelser og hun jobbet med det. Med den ydmykheten hun besitter, lærer hun raskt av sine feil. » Etter å ha blitt for stor for Norge, satte han kursen mot Wolfsburg, hvor han vant raskt før han flyttet til Barcelona fem år senere, til glede for Luis Cortes, daværende katalanernes trener: «For måten vi spiller på, i en 4-3-3, trenger vi angripere som vet hvordan de skal flyte over, som vet hvordan de skal håndtere, slå og krysse hverandre, og i dette repertoaret er Carroll best i verden, hvis ikke den beste. » Korte like Ede er fascinert av Norges tekniske raffinement, der noen av hans jevnaldrende lar makten si sin mening.

Gjennom sine individuelle forestillinger lar han tross alt kollektivet uttrykke seg. «I kamper der vi slet, ville han ofte gi en nøkkelpasning som åpnet opp forsvaret eller gikk forbi en forsvarer for å skape sjanser.sier Ede. I andre kamper hadde hun to eller ofte tre forsvarere rundt seg, noe som åpnet for hull for andre spillere. » Egenskaper som gjorde at Barca kunne signere ham Trippel – Mesterskap, Champions League, Queen’s Cup – i 2021. Cortes vitner: «For meg var det en av årets beste, og den vant ingen priser. Men jeg tror ikke hun bryr seg. Hun har fokusert på å gjøre det bra på og utenfor banen. Du må spørre vurdererne hvorfor de siterte det ikke. I dag, hvis jeg kunne stemme, ville jeg ikke tenkt meg om to ganger. Jeg vil stemme på henne.

READ  Norge: Forsvarsministeren gikk av på grunn av en affære med en tenåring

Nettverksfeil

Så briljant som hun er, blir Caroline Graham Hansen sjelden presentert. Han er klar med Barça i 2021 og var ikke en av de tjue nominerte til Ballon d’Or vunnet av lagkameraten Alexia Butellas det året. Årsaken til noen misforståelser med hans tidligere spanske trener: «Innenfor laget er alle spillerne klar over Carolines betydning. At dette ikke er anerkjent viser problemet med individuelle gaver i fotball, som, som en lagidrett, ikke betyr så mye. Det er et spørsmål om medieeksponering. Men uten Caros prestasjoner på banen, som Adas valg, ville ikke Alexia hatt all suksessen hun har hatt de siste årene. Jeg er sikker på at det ikke vil det.»

Likevel så målbevisst utenfor banen – hun kampanjer for LHBT-rettigheter, lik lønn for menn og kvinner – sprer den unge kvinnen det veldig lite på sosiale nettverk. «Hun er en spiller som ikke søker trofeer, berømmelse, medieoppmerksomhet, hun fokuserer alltid på arbeidet sitt på banen, jobber mye og er veldig opptatt av prestasjonene sine.Øyvind Eide bekrefter. Hun er veldig profesjonell, men søker ikke oppmerksomhet. » Imidlertid kan søkelyset naturlig vende seg til henne ettersom hennes betydning fortsetter å vokse i utvalget hennes. Som Lluis Cortés uttrykker det så godt: «Kanskje er hun i skyggen, men uten henne kan andre ikke skinne.» En skygge hun godt ville gå med på å bli, slik at Norge kunne finne seg selv på taket av Europa i slutten av måneden.

Av Florian Porta med Anna Caro
Ord av Øyvind Eide samlet av FP, samlet av AC av Lluis Cortés.

READ  2 tenåringssøstre ble drept av lyn mens de vandret i de norske fjellene

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *