Norge: Hot Stick Carlson sier KEiiNO møter hard konkurranse i «viktigste MGP»

På lørdag vil Eurovision-fans over hele verden stille alarm for årets første nasjonale finale: Semifinale 1 Melody Grand Prix 2021.

Den norske delegaten begynte å jobbe med årets program like etter slutten av fjoråret. Det er aksjer i år Mye Høy.

«Jeg tror dette er den viktigste MGB,» sier han i zoomen som sitter foran MGP 2021-scenen. «Til andre land vil jeg si at jeg vil gjøre deres nasjonale finale. Vi er i mørketiden og vi trenger noe morsomt å se frem til. Vi trenger en liten feiring for å ta oss bort fra så mange bekymringer om fremtiden og folks bekymringer for jobben eller helsen deres.»

“MGP er et så stort produkt. I et normalt år er det veldig vanskelig, men nå har vi gjort det [the pandemic] Det samme skjer. Det er kjempebra at vi våkner om morgenen og ser frem til dette. Jeg tror dette burde være en del av helseplanen Norge-MGP i år. Vi gjør en veldig viktig jobb akkurat nå. ”

Zoom-intervjuet vårt har premiere på YouTube i London torsdag klokka 17:00 Olso / 16:00. Du kan se det nedenfor. Dette innlegget trekker ut noen høydepunkter.

Stick Carlson: Norges representant for Eurovision

Det vil ikke være besøkende til MGB i år. Imidlertid vil det ha et ganske fantastisk rutenett som vil lyse i bakgrunnen gjennom hele videoen vår.

«I midten av november så vi på krystallkulen, og vi bestemte oss for ikke å ha tilskuere fordi vi ikke kunne tro det. Selvfølgelig Ønsket Må ha et publikum, men vi har ikke lov til å ha et publikum på dette tidspunktet … som fikk oss til å tenke annerledes på scenen. Hvordan kommer vi av scenen? ”

«Det er enormt. Det er annerledes. Det er bygget for denne arenaen uten tilskuere. Vi sørger for at publikum kommer til arenaen fra sofaene deres, så vi skal se på noen tilskuere. Vi må ta det med i TV-programmet. Vi kommer til å skaffe noen mennesker. Vi kommer til å se glade mennesker som sitter hjemme. «

READ  Libya og Norge bombetrussel...

MGP 2021: Fire potensielle Eurovision-vinnere

Stick holder øret til en sang. Tross alt: han stolte på «Spirit in the Sky» lenge før han vant TV på Eurovision. Han mener det er sanger i denne versjonen Suksess Full Eurovision Song Contest.

«Det er mange flotte ting å tilby publikum for øyeblikket. Det er store navn. Det er nye talenter – folk du aldri har hørt om før, men de er de beste, de fortjener en plass på denne plattformen. Det er min jobb å selge dette til deg, men jeg føler meg så bra med dette året. ”

“Jeg fikk denne jobben fordi jeg fikk den [flair for choosing music] Og forstå om dette kommer til å nå et bredere publikum. Når jeg lytter til disse sangene, vil jeg prøve dem på andre og se om de føler det som jeg gjør. Hvis du kan se lysene i øynene deres og de svarer som jeg, vet jeg at vi har noe. ”

Alle som lyttet til sangene i den første semifinalen, vil forstå at mangfold er viktig. Stick sier at et show laget for hele landet skal ha sanger som når et yngre publikum og noen sanger som appellerer til et eldre publikum. Det mangfoldet strekker seg også til om en sang har et realistisk scenario for å prestere bedre på ESC.

«Du må ha noen sanger du tror på, og du tror du kommer til å slå Eurovision, og du må ha noen andre sanger som er morsomme, det er av en annen kvalitet.»

«Jeg synes det er helt riktig å si at jeg har fire sanger som jeg mener har en rimelig sjanse til å slå Eurovision. Men vi har 26 sanger, noe som er veldig bra for MGB-formatet.»

Disse fire sangene Nei. Fokuset var bare på de seks prekvalifiserte artistene – men ikke mellom dem Og Semifinalister.

READ  Problemer for Pfizer

«De har spredt seg,» sier han. «Det er noen her og noen der.»

Med KEiiNO “Monument” på MGP 2021

Den mest omtalte handlingen så langt er selvfølgelig KEiiNO. Ble Stick overrasket da han vant TV-en i Tel Aviv?

«Jeg er ikke overrasket. Men jeg er ikke overrasket over at juryen ikke likte sangen så godt. Publikum og kritikere, de er ikke alltid på samme side. De har noen andre kriterier de ber om. ”

De er nå tilbake med sangen «This Monument». De er høyt kalkulerte. De har skrevet en sang som vil være bra for publikum og juryen. Men for å få plass på Eurovision igjen må de nå vinne 25 sanger til. Det ville også være vanskelig. Dette vil være hard konkurranse for dem og alle andre kunstnere. ”

Men kommer KEiiNO tilbake veldig snart?

«Til store artister har jeg sagt store navn mange ganger,» Du må gjøre det når du skriver en flott sang neste år. » Jeg synes det er greit å fortelle en kunstner fordi du ikke vil gå inn på denne store tingen At Sangen tar deg hele veien. Det handler om tid og nå [KEiiNO] Jeg tror denne sangen ville være flott. «

Raine Alexander kommer tilbake fra fjorårets utgave. Men som Stick sier, gjorde fjorårets artister det Nei. Få et gratis pass. “De må tjene det. Det handler alltid om den sangen. ”

“Hvis Rain kommer tilbake, burde det være med en bedre, bedre sang. Ulriks ‘Attention’ – han gikk sammen med låtskrivere som har skrevet vinneren vår siden i fjor. De gjorde en god jobb. Han er tilbake fordi han fikk en plass med en flott sang, han er en flott artist. ”

Med henvisning til fjorårets stemmesaker la Stick til: «Dette er en god historie fordi han var en av de få som ikke laget gullet i finalen.»

READ  Mannschaft, Norge og Nederland samlet seg for menneskerettigheter i Qatar

De seks artistene som kvalifiserte seg før finalen ble ikke bare valgt ut med navn, men det å ha en sang med hjelper til med å skape et solid resultat.

“Førkvalifisering handler om å sette den siste delen av arrangementet med det du vet kommer til å skape et flott show. Det er mitt privilegium å komme med en gruppe for å velge disse sangene og overlate til publikum å velge de neste sangene. Å begynne å lage den sekvensen vil skape en flott finalist med forskjellige artister med forskjellige kvaliteter. ”

Hvorfor valgte ikke Norge Ulriq lokalt?

Hvorfor ble fjorårets vinner ikke valgt lokalt etter at Eurovision ble kansellert? Dette er mye arbeid for den statlige kringkasteren for å lage fjernsyn for hele landet.

«Med NRK – kringkasteren – er det alltid publikum. Alt vi gjør er å lage TV-show for publikum. Dette er en vanskelig situasjon fordi vi ikke kan vinne. Men NRK handler om publikum. Det ville være en feil å ikke underholde det brede publikumet i seks netter. ”

«Det er trist at vi ikke gikk med Ulric, men det er det. Jeg synes det er dårlig for musikkbransjen. Nå har vi 26 artister, de kan uttrykke musikken sin, de kan møte det store publikummet, og jeg synes ikke det er rettferdig å redusere dette.»

«Men selvfølgelig var jeg veldig opprørt over hele situasjonen. Det er mange ødelagte drømmer fra koronaen. Det er ingenting vi kan gjøre med koronaen. Men jeg er glad for at vi – alle – snart vil bli vaksinert.»

Elsker du alle de fantastiske tingene som gjør at pinnen erter for MGP 2021? Hvilke av de ti artistene vi hittil kjenner opphisser deg mest? Gi oss beskjed om hva du synes nedenfor!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *